BAŞKAN MURAT SANCAK PAZARTESİ’Yİ İŞARET ETTİ

26 yıllık hasreti şampiyon olarak tamamlayarak Süper Lig’e çıkan Adana Demirspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Birçok ismin yazıldığı Mavi-Lacivertli takımad henüz resim bir imza atılmadı. Başkan Murat Sancak transferler için Pazartesi gününü işaret etti.

Sosyal medya hesabından taraftarlar Başkan’a transferlerin ne zaman açıklanacağını sordu. Başkan Sancak ise “Pazartesi’ye sabır” ifadelerini kullandı. Başkanın bu açıklamasının ardından tüm taraftarlar artık Pazartesi’yi beklemeye başladı. Mavi-Lacivertli taraftarlar özellikle adından sıkça söz edilen Balotelli’nin de durumu netlik kazanacak. Balotelli’nin olmaması durumunda ise Dimitri Payet de gündeme gelmiş ve beklemeye geçilmişti.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Transfer sezonu daha iyi başladı. İlgilendiğimiz ve gündemimize aldığımız futbolcular var. Pazartesi gününden itibaren inşallah daha hızlı bir şekilde çalışmalarımızı tamamlayarak ilgilendiğimiz futbolcuları transfer edip kampa kadar transfer edip futbolcularımızı kampta görmek istiyoruz. Taraftarlarımız merak etmesin. Adana Demirspor bu sezon Süper Lig’de kalacak, önümüzdeki sezonlarda da daha iyi kadro kurarak kalıcı olup daha üst sıralar için mücadele edecek bir kadro kuracağız. Taraftarlarımız bunu hak ediyor. 26 yıllık özlemi benim dönemimde sona erdirmek beni çok mutlu etti. Şimdi tekrar aynı üzüntüyü yaşamamak için elimizi taşın altına koyup en iyi kadroyu kurmaya çalışacağız” dedi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor