BELEDİYE BAŞKANLARINA BİR ÖNERİMİZ OLACAK !

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Zeydan Karalar başta olmak üzere tüm ilçe Belediye Başkanlarına bir önerimiz var;

Lütfen bir araya gelin, Adana’nın sosyal ve ekomik kalkınmasında emeği geçen, özveride bulunan, yaşayan ya da aramızdan ayrılan değerli insanları unutulmaz yapabilmek için proje üretin..

Mesela aramızdan ayrılan, hakkın rahmetine kavuşan Hikmet Savatlı.. Adana’ya büyük hizmetler kazandırdı, Çukobirlik’i Ortadoğu ve Balkanların en büyük entegre tesisi yaptı. Onunla kalmadı, spora da büyük katkılar sağladı..

Mesela Sıtkı Kulak, Allah uzun ömür versin.. Adana’ya büyük hizmetler verdi.. Okullar yaptı, cami yaptı, Adanaspor’a da Adana Demirspor’a da büyük katkılar sağladı, bugün her iki kulüp hala ayakta ise temelinde Sıtkı Kulak vardır. Merhum Muhammet Kaymak’ı da unutmamak gerek, Adana ve Adana halkı için servet harcadı.. Özcan ve Özbek Özler kardeşler de hatırlanmalı. Bir komisyon kurulmalı, unutulanlar hatırlanmalı ve hizmetleriyle anılmalı..

İnsanlar öldükten sonra değil, hayatta iken  değer verildiğinin mutluluğunu duymalı..

Kısacası Adana ve Adana’ya hizmet verenlere tarihte yer verilmeli..

Sayın Belediye Başkanları! Lütfen bir komisyon kurun.. Bu komisyon Adana’nın değerli insanlarını unutulmaz yapmanın formülünü bulun ki, onların örnek alınmasını sağlayın..

BÖLGE Gazetesi, halkın gazetesidir.. Sizi o göreve halk getirdi.. Gelin elbirliği, gönül birliği yapalım Adana’ya hizmet verenleri unutmayalım, unutturmayalım, Adanalılık ruhunu yaşatalım..

Bu duyurumuzu BÖLGE Gazetesi  bir kampanya haline getirecek ve tüm kurumların desteğini sağlayıncaya kadar sürdüreceğiz.. BÖLGE Gazetesi, Altın Koza’yı Adana’ya yeniden  kazandırmayı başardı , TEMSA’nın kapısına kilit vurulmasını önledi. El birliği güç birliği yaparsak bunu da hep birlikte başaracağız.

İnsanlar öldükten sonra değil, hayatta iken ödüllendirilmeliki, değerli olduğunun verdiği hizmetin kıymetini bilen bir topluma sahip olduğunun mutluluğunu hayatta iken yaşamalı..

Değerlerimizi unutmayalım, unutturmayalım…

BÖLGE             

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor