‘BELKİ BU 2 PUAN KAYIP İLE KÜME DÜŞECEĞİZ’

Adanaspor, Pazartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Bodrum Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalarak önemli bir avantajı kaçırdı. Uzun süre maçı önde götüren Turuncu-Beyazlılar, rakibinin 86.dakikadaki golüne engel olamayınca sahadan beraberlikle ayrıldı ve taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Teknik Direktör Kemal Kılıç maç sonrası yaptığı açıklamada, hakem yönetimini eleştirerek, “Maçın VAR hakemi Hasan Ceylan son dakikalardaki pozisyonda orta hakem Yasin Kol’u çağırmayarak bizim alt sıralardan kurtulmamızı istemediler. Belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz” dedi. Kemal Kılıç, iyi oynadıkları bir maçı kazanamadıklarını, son haftalarda oyunlarının düzeldiğini ve güçlü takımlara karşı puanlar aldıklarını belirterek, “Bu durum umutlarımızı fazlasıyla çoğalttı. Öne geçtik, uzun süre önde oynadık. Sonra bir ara skoru koruma çabamız vardı, biraz daha geriye çekildik. O dakikalarda da bizim takımın en önemli özelliklerinden olan hızlı hücumu çok iyi yaptık. Çok müthiş bir avantajımız olacaktı kazansaydık” diye konuştu.

Maçın son dakikalarında futbolcularının penaltı beklediği pozisyonla ilgili de, “Bu pozisyon eğer penaltı değilse ben bir daha ne hocalık yapacağım ne de maç seyredeceğim. Bir takımın kaderi bu, belki bu 2 puan kayıp ile küme düşeceğiz. VAR’dakilere söylüyorum. Buradaki hakemin bir şeyi yok, görse zaten çalacak. Onu çağıracaksınız ki bakacak. Kaçan iki puanla sezon sonunda Allah korusun küme düşsen ne olacak? Hakem hata yapabilir. VAR nasıl hata yapabilir, oturduğunuz yerden maçı seyrediyorsunuz. Oturuyorsun, seyrediyorsun, ‘Pozisyon eline çarpmadı’ diyorsun. Yalancısın sen o zaman. Türkiye korkunç bir sezon yaşıyor hakemlere dayalı. Ben VAR’daki bir hakemin hata yapmasını kabul edemiyorum. Buradan çıkacak 2 puan bizi belik çok önemli yerlere taşıyacaktı, aşağılardan kurtulmak için, maalesef bizim dışımızdaki bir güç bunu engelledi diye düşünüyorum. Maçın hakemi de bütün iyi niyetiyle maçı yönetti. Benim sözlerim VAR hakeminedir” ifadelerini kullandı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor