Berk Yıldız: Kendimi Adana Demirspor’da buldum

Adana Demirspor‘a döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Berk Yıldız, “Bu hafta derbi maçımız var. Çalışmalarımızı çok iyi şekilde yapıyoruz. Derbiye en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bu maça tam konsantireyiz. Allah’ın izniyle derbiden 3 puan alacağız ve taraftarlarımızı mutlu edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadağını belirten genç oyuncu, “Malatyaspor’da son antrenmanlara katılmamıştım. Biraz antrenman problemim vardı ancak şuan da fizik olarak iyi durumdayım ve kendimi çok iyi hissediyorum. Gelir gelmez Keçiörengücü maçında forma giydim. Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadım.” dedi.

Kendini Demirspor‘da bulduğunu ifade eden 23 yaşındaki oyuncu, “Ben kendimi Adana Demirspor‘da buldum. Malatyaspor’a döndüğümde de söyledim. Bundan sonra herkes beni Adana Demirsporlu Berk olarak hatırlayacak. Buranın kıymetini ve formanın ağırlığını çok iyi biliyorum. Tahminimce de en iyi bilen benim diye düşünüyorum. Benim için en önemli mutluluk Adana Demirspor formasını en iyi yerlere getirmek. Başkanımız benim en büyük destekçilerimden biri. O da buraya dönmemi çok istiyordu.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor