‘BEYAZ BİLGİ/KİTAP KAHVE EVİ’ PROJESİ İMZALANDI

(HABER MERKEZİ)- Öğrencilerin kişisel gelişimlerine ve sosyalleşebilmelerine yönelik hazırlanan ve İçişleri Bakanlığımızca kabul edilen “Beyaz Bilgi/Kitap Kahve Evi” projesi için, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü ile Adana İmam Hatip Öğrencilerini Koruma Derneği arasında düzenlen protokol imza töreni, Vali Yavuz Selim Köşger’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Valilik makamında gerçekleştirilen ve İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Recep Kurtoğlu ile Adana İmam Hatip Öğrencilerini Koruma Derneği Başkanı İmam Gazali Hiradağı’nın katıldığı törende Vali Köşger, projenin gençlerimize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Gençlerin kişisel gelişimlerini sağlayacakları, sosyalleşebilecekleri ve kendi güçlü yönlerini paylaşabilecekleri bir ortamın temin edilmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Köşger, “Kahve Evi ile gençlere sunulacak bu ortam ve çalışma alanları, geleceğimizin teminatı genç öğrencilerimizin kendilerini tanıyıp geliştirebilmelerine imkân yaratacak.” dedi.

Ortaöğretim ve Yükseköğretim öğrencilerine hizmet verecek olan kahve evinde gençlerin ortak çalışmalarının hedeflendiğini ifade eden Vali Köşger, “Burada gençlerimizin sosyalleşmelerini arttırmak için de kültür söyleşileri, gençlerin kariyer ve gelecek hedefleri üzerine tartışabilecekleri etkinlikler tertip edilmesi planlanmaktadır. Öğrencilerin daha fazla okuma alışkanlığı edinebilmeleri ve düzenli ders çalışabilmelerini sağlayacak envanter de kahve evi aracılığıyla temin edilecek.” dedi.

Milli ve manevi değerlerini daha iyi anlayıp özümsemiş ve ortak hareket edebilme kültürünü edinmiş gençlerin, geleceğimiz adına önemli bir kazanım olduğunu kaydeden Vali Köşger, projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor