Beyhan Demirtaş, kermes açtı

HABER: Güleser KELEŞ

ADANA (BÖLGE)-Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş, Yüreğir Devlet Hastanesi Seyhan Toplum Ruh Sağlığı Merkezine kayıtlı üyelerin Seyhan Halk Eğitim Merkezi usta öğrencilerinin desteği ile hazırladığı kermesin açılışını gerçekleştirdi.

M1 Adana Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Beyhan Demirtaş, beraberindekilerle kermesin açılış kurdelesini kesti. 

Daha sonra kermeste yer alan ürünleri tek tek inceleyen Hanımefendi Beyhan Demirtaş yaptığı açıklamada, rehabilite desteğine ihtiyaç duyan vatandaşların tedavilerinde oldukça etkili olan el işi aktivitelerini arttırmanın önemine değindi. Sosyal sorumluluk bilinciyle hastalara destek olmak için tüm Adanalıları kermese davet ettiğini ifade eden Beyhan Demirtaş, kermesin oluşturulmasında emeği geçenlere ve özellikle kermese destek olan Seyhan Halk Eğitim Merkezine teşekkür ettiğini dile getirdi.

Kermes etkinliği Beyhan Demirtaş’ın ürünler hakkında bilgiler alması ve kermeste bulunan vatandaşlarla sohbet etmesinin ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor