BİR PATİ KURTAR PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

(HABER MERKEZİ)-Adana Barosu Hayvan Hakları Komisyon Başkanı Avukat Gülşah Görür sokaklarda açlığa karşı yaşam mücadelesi veren binlerce masum hayvanın doyurulması için yapılan “Bir Pati Kurtar” çalışmasına öncülük ederek; sokak beslemesi yapan gönüllü hayvanseverlere toplam 150 torba 15’er kiloluk köpek maması bağışında bulundu.

“Bir Pati Kurtar” çalışmasına Adana’da pek çok önemli kurum ve kuruluş destek veriyor. Korona Virüsü nedeni ile açlık riski taşıyan sokak hayvanlarının kurtarılması ve beslenmesini amaçlayan proje kapsamında ilk çalışmayı başlatan Adana Barosu Hayvan Hakları Komisyon Başkanı Avukat Gülşah Görür’e bu yaptığı anlamlı destekten dolayı “Bir Pati Kurtar” Komisyonu tarafından teşekkür edildi.

Mama Dağıtımı Organizasyonu ile ilgili açıklama yapan “Bir Pati Kurtar” projesinin Yürütme Kurulu Başkanı Uzman Doktor Selahattin Menteş; sokak hayvanı sorununa çözüm amaçlı başlatılan bu çalışmanın Adana sonrası diğer illerde de hayata geçirilerek ülke genelinde tüm illerde yaygınlaştırılacağını; sahipsiz canlara sahip çıkmanın insanı ve vicdani bir sorumluluk olduğunu belirtti.

 Hayvan Hakları Merkezine getirilen 150 torba köpek maması DOHAYKO, CANKODER ve KİHAYKO Dernek Yöneticilerine teslim edildi.

Dernek Temsilcileri tarafından Adana il ve ilçelerinde besleme yapan gönüllü hayvanseverlere dağıtılan köpek mamaları ile saha çalışmaları başlatılarak binlerce sokak hayvanının dağıtılan mamalar ile bolca beslenmesi sağlandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor