Birbirinden ünlü sanatçılar Adanalıların evlerine konuk oluyor

HABER: Uğur BAŞARAN

ADANA (BÖLGE)-Türkiye’nin koronavirüs salgını nedeniyle adeta eve kapandığı bugünlerde vatandaşların en çok özlem duyduğu şeylerden biri de sevdikleri sanatçılar oldu. Bugüne kadar çok sayıda ünlü ismi konuk eden Çukurova Bölgesi’nin en önemli organizatörlerinden Abdussamed Ünalan, gelecek günlerde de Murat Kekilli, Zeynep Dizdar, İbrahim Sadri gibi isimlerinde aralarında olduğu çok sayıda sanatçıyla Instagram üzerinden canlı yayın gerçekleştirecek.

Koronavirüs salgını sadece sağlığı ve ekonomiyi değil sosyal hayatı da doğrudan etkiledi. Kapatılan AVM’ler, sokağa çıkma kısıtlamaları, insanların topluca bulunduğu konser, sinema gibi etkinliklerin iptal edilmesiyle birlikte vatandaşlar adeta eve hapsoldu.

Bu dönemde özellikle internet üzerinden yayınlanan mini konserler, söyleşiler ve benzer canlı yayınlar vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşırken, Adana bölgesinin en önemli organizatörlerinden biri olan Abdussamed Ünalan da imza attığı yayınlarla büyük fark yarattı.

Adanalıların sevdiği isimler canlı yayında

Bugüne kadar Erik Dalı Ömer Faruk Bostan, Turgay Başyayla, Latif Doğan, Kemal Başar, Şahin Kendirci, Sevcan Orhan, Mehtap Koç, Ekrem Düzgünoğlu, Ömür Gedik, Seher Dilovan, Cemalettin Kurtoğlu, Ahmet Şafak gibi isimleri konuk eden Alya Ajans Organizasyonun sahibi Abdussamed Ünalan, gelecek dönemde konserlerin devam edeceği bilgisini paylaştı.

Canlı yayınların Instagram adresi olan ‘@sametunalan’ üzerinden yapıldığı bilgisini paylaşan Ünalan, “Gelecek dönemde de Adanalıların gönül bağı kurdu birbirinden önemli isimleri yayına almaya devam edeceğiz. Tek amacımız, koronavirüs nedeniyle zor günler yaşayan sanatçılarımızı Çukurovalı hemşehrilerimizle buluşturup bir nebze de olsa onların morallerini yükseltmek.” dedi.

Yayınlar dolu dizgin devam edecek

 Adana’nın her bölgesinde yıllardan beridir tüm resmi milli ve dini bayramlarda konserler, festivaller ve güreş organizasyonları yapan Abdussamed Ünalan, gelecek dönemde yapacağı yayınlarla ilgili de şunları söyledi:

“Bugüne kadar Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Şanlıurfa Nevşehir ve Türkiye’nin daha çok sayıda ilinde sayısız başarılı organizasyona imza attık. Salgın nedeniyle bu kez sevenlerimizin evlerine konuk olmaya karar verdik ve internet üzerinden yayına başladık. Ramazan dönemi boyunca yayınlarımız devam edecek.

Önümüzdeki günlerde Zeynep Dizdar, Murat Kekilli, Yudum, Grup Tillo, Deniz Toprak, Esat Kabaklı, Ankaralı Ayşe, Umut Akyürek, Oktay Ertuğrul Bora, Ali Ata, Arif Nazım, Aykut Kuşkaya, İbrahim Sadri, Tarık Mengüç, Yüksel Didikoğlu ve daha birçok sürpriz ismi değerli takipçilerimizin evlerine konuk etmeye, onlarla hoş bir sohbeti paylaşmaya devam edeceğiz.

Adana’nın sanat için son derece bereketli toprakları olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar sanatın her dalında star çıkarmış bir şehir burası. Bu nedenle önümüzdeki dönemde yerel sanatçılara destek olmak ve onların kendilerini daha geniş kitlelere duyurmalarına yardımcı olmaya da devam edeceğiz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor