‘Birlik ve Beraberlik içinde ordumuzun yanındayız’

(HABER MERKEZİ)-Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, 27 Şubat tarihinde Suriye’nin İdlib bölgesinde, rejim güçlerinin hain ve alçak saldırısı sonrası şehit olan 33 Mehmetçiğimize Yüce Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı ve yaralı gazilerimize acil şifalar diledi.

Her ayın ilk haftası gerçekleştirilen Türk İş Başkanlar Kurulu toplantısı Bölge Temsilcisi Edip Gülnar’ın Başkanlığında gerçekleştirildi. 

Türk-İş’e bağlı Şube Başkanları adına  açıklama yapan Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, “Şehit haberiyle Türk Milletinin yüreği dağlandı. Türk-İş olarak ülkemizin içinde bulunduğu her önemli olayda seçilmiş iradenin ve milletimizin yanında durduk.  Türk-İş’e bağlı Sendika Başkanlarımızla geçtiğimiz günlerde 81 ilimizde aynı anda gerçekleştirilen toplantıya katılarak İdlib’te gerçekleştirilen hain ve alçak saldırıya karşı tepkimizi gösterdik” dedi.

Türk İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, sözlerini şöyle tamamladı: “Şunu açıkça ifade  etmek isterim ki Türk-İş topluluğu olarak 1 milyon üyemiz, aileleriyle birlikte 4 milyon kişi ile seçilmiş iradenin ve şanlı Türk ordusunun ve milletimizin yanındayız. Kutsal vatanımızdan bırakın toprak parçasına, çakıl taşına göz diken hainler hak ettiği en ağır cevabı misliyle alacaktır. Kahraman Mehmetçiliğimizin sınır ötesi operasyonlarında rejim güçlerine yönelik verdirdiği zayiatlar bunun en açık göstergesidir. Yüce Allah Mehmetçiğimizi korusun, ayaklarına taş değdirmesin.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor