BİZ ÖYLE DEDİK SİZ NE DEDİNİZ?

On binlerce Suriye’li ülkemize yerleşti.. Ev bedava, hastane bedava, otobüs bedava, okul bedava, yüksek okul puansız bedava üstüne üstlük her ay maaş..

Onların gelmesi yetmedi.. Yanlarında değişik terör örgüt mensupları da ülkemize geldi..

Her bayram, ülkelerine gittiler, yakınlarını ziyaret ettiler, ellerini kollarını sallaya sallaya geldiler..  Yani BİR DÖNÜM BOSTAN YAN GEL OSMAN

Giderler, yaptığımız haberlerde verdiğimiz başlık GİDİŞİNİZ OLSUN GELİŞİNİZ OLMASIN şeklindeydi.. Yine geldiler.. Adana, Mersin, Gaziantep, Urfa derken gitmekte sınır tanımadılar, Ankara, İstanbul gibi kentlerimizi de tarımar ettiler.

Biz “Gidişiniz olsun, gelişiniz olmasın” dedik, devleti yönetenler ne dedi “Misafirimiz”

Yahu böyle bir misafirlik mi olur!..Bizim ayranımız yok içmeye,onlar otomobille gidiyor s…maya..

Yetmedi mi kaldıkları.. Mecburmuyuz biz açken, onları tok tutmaya..

 …………………………………

HALUK  LEVENT DÜGÜN BASTI

Haluk Levent, Adana’yı en iyi temsil eden sanatçılarımızdan biri.. Kendini, mazlum, yoksul, çaresiz insanlara adayan bir hemşehrimiz. Kimin ne sıkıntısı varsa ve Türkiye”nin neresinde olursa olsun HIZIR gibi yetişiyor.

Bol’nun kurtuluş yıldönümü vardı.. Haluk Levent konser verecekti.. Aynı gün ve aynı saatte iki gencin düğünü yapılıyordu.. Hemen birkaç metre uzaktaydı düğün salonu..

Genç çift Haluk Levent’in biraz ötelerinde konser vereceğini öğrenmişlerdi.. Aldı genç kız telefonu yazdı haluk Levent’e mesajını.. Dedi ki,

 “Haluk abi, günlerdir sana ulaşmaya çalışıyoruz. Bak abi konsere iki dakikalık yer düğün salonu. Bak abi nasıl üzgünüz. Ne var abi be gelsen ya mutluluğumuza mutluluk katsan.”

Haluk Levent mesajı okudu.. Şöyle cevap verdi;

 “Offff… Offf.  Geliyoruz düğün basmaya..”

Sonra ne mi oldu.. Her Adanalı ne yaptıysa onu.. Haluk Levent düğünü bastı.. Düğünde hem söyledi, hem oynadı ve son noktayı koydu;

“Ve düğünü bastık…”

Helal olsun Haluk Leven’e.. Ne de olsa Adanalı..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor