BÖLGE, BUGÜN 34 YAŞINDA

Yeni Adana Gazetesi’nde başlayan gazetecilik mesleğimiz, Milliyet Gazetesi’yle sürdü, sonra Günaydın Gazetesi’yle ortak olarak Ekspres Gazetesi’ni kurduk, başarılı yayımcılık yaptık okur tiraj rekoru kırdık.. En fazla okunan gazeteler arasında yer aldık, Türkiye’de Yeni Asır’dan sonra en güçlü yerel gazete olduk..

Ve ayrıldık BÖLGE GAZETESİ’ni kurduk 34 yıl önce..

Bugün BÖLGE Adana’da yayımlanan hem en yaşlı gazete, hem en çok okunan gazete..

Lider gazeteniz BÖLGE’nin bugün 34. kuruluş yıldönümünü kutlamanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.. Mutluluğumuz, okur sayısının yüksek olmasının yanısıra, güvenilir, inanılır, doğru haberciliğimiz ve kent halkına hizmet üretmemizden kaynaklanıyor..

BÖLGE Gazetesi 34 yıl süresince sadece habercilik yapmadı.. Adana halkına her alanda hizmet verme çabası içerisinde oldu.

Mahaallelerarası futbol turnuvaları düzenledi, gençleri kahvehane köşelerinden kurtarabilmek için..

Okullar arası bilgi yarışması düzenledi, gençlerin daha iyi yetişmesi için..

Unutulan Altın Koza Film Festivali’nin yeniden Adana’ya ve Türkiye’ye tazandırdı..

Ekonomi Kurultay’ı düzenledi, çöken ekonominin yeniden kalkınması için..

Başlattığı kampanyallarla, oluşturduğu kamuoyuyla TEMSA’nın kapısına kilit vurulmasını, yüzlerce işçinin işsiz  kalmasını önledik, Adana ekonomisine katkıda bulunduk.

Evet.. BÖLGE BUGÜN 34 YAŞINDA..

34 yıl boyunca kimsenin kapısını çalmadık, kimseden yardım istemedik, dik durduk, kimseye diyet borcumuz olmadan okurlarımıza hizmet sunmayı sorumlu gazetecilik yapmayı vazgeçilmez ilke olarak sürdürdük..

BÖLGE ilkeli yolunda, okurlarının ilgisiyle ve güvenilirliğiyle yoluna devam etmektedir.. BÖLGE hiç kimsenin kapısında beklemeyen, geleceğini başkalarının eline teslim etmeyen, özgür ve tarafsız habercilik yapan gazetedir.

BÖLGE’yi BÖLGE yapan, siz değerli okurlarımıza Bölge Gazetesi’nin kurucusu olarak sonsuz teşekkür ediyorum. Sizin varlığınızla Bölge Gazetesi var olacaktır ve halkın sesi olmaya kararlıdır.

Saygılarımla

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor