Brezilya’lı ünlü masa tenisçi Marcio Tovar Adana’ya geliyor

16-17 Mart tarihlerinde Ç.Ü. Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılacak Uluslararası Geleneksel 7.Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası dünyaca ünlü sporcuları konuk edecek.

2016 Rio Olimpiyatında meşale taşıyan, 2008’de Rio’da yapılan Dünya Veteran Masa Tenisi Şampiyonasında 50-59 yaş kategorisinde şampiyon olan Brezilyalı Marcio Tovar Adana’ya geliyor.

Öte yandan Avrupa 3.sü İsveç Masa Tenisi Federasyon Başkanı Petra Sörling ile Danimarka’lı Avrupa Şampiyonu Pia Toelhoej Adana’da yapılacak olan turnuvaya katılacak olmaları heyecanla karşılandı.

Geleneksel olarak yapılan Uluslararası Adana Veteranlar Masa Tenisi Turnuvasının Türkiye’nin geniş katılımlı önemli organizasyonlarından birisi olduğunu belirten Turnuva Komitesi Başkanı Kemal Sağ, “Masa tenisinin Dünyaca ünlü isimlerinin bu yıl Adana’ya gelecek olması masa tenisi camiasında büyük bir heyecan yaratmıştır.  Adana için önemli bir tanıtım imkânı sağlayacak bu girişimde Brezilya’lı ünlü masa tenisçi Marcio Tovar’ın Sao Paulo-Adana gidiş dönüş uçak bileti Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ın delaletiyle THY Adana Satış Müdürlüğü tarafından karşılandı. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz. Turnuvamız sırasında güzel kentimizde hep birlikte mutlu anlar yaşayacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu.

Büyük ilgi gören uluslararası turnuvaya katılım geçen yıldan daha fazla olması dolayısıyla katılım 350 kişi ile sınırlandırıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor