‘BU SEZON DEMİRSPOR ŞAMPİYON BEN DE GOL KRALI OLACAĞIM’

Adana Demirspor’un golcü oyuncusu Mehmet Akyüz, bu sezon Demirspor’un şampiyonluk, kendisinin de gol kralı olacağını söyledi. Akyüz, Aytaç Durak Tesisleri’nde antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, yeni transferlerle takımın güçlendiğini, geçen sezon penaltı golleriyle kaçırdıkları şampiyonluğu bu sezon telafi edeceklerini ve kentin 26 yıllık süper lig özlemini bitireceklerini söyledi.

Bu sezon yapılan 4 karşılaşmada toplamda 4 gol attığını anımsatan Mehmet Akyüz, konuşmasında şunlara yer verdi: “Takımda asla bencillik yok. Kimin gol attığı önemli değil. Önemli olan takımın içeride ve deplasmanda gol atması ve puan toplamasıdır. Ben gole yakın bir oyuncuyum. Kendimi bu konuda kanıtladığımı sanıyorum. Bu sezon Demirspor şampiyon, ben de gol kralı olacağım. Tüm takımlar Demirspor ile oynarken kapanarak, fazla adamla savunma yapıyorlar. Demirspor’un adından bile çekiniyorlar. Özellikle bu sezon gerçekten çok güçlü transferler gerçekleştirildi. Bunun kesin sahaya yansıyacağına inanıyorum. Geçen yıl penaltı golleriyle kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon vefalı taraftarlarımıza armağan edeceğiz.” Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nın çimleri ve zeminin çok kötü olduğunu top sürerken, pas verirken sıkıntı yaşadıklarına vurgu yapan Mehmet Akyüz, dileğinin yeni stada bir an önce geçilmesi olduğunu da sözlerine ekledi.

GÖKHAN İNLER: HEDEFİ OLAN DEMİRSPOR’A

GELMEYİ KENDİM İSTEDİM VE ÇOK MUTLUYUM

Yaşamında yurt dışında birçok şampiyonluklar yaşayan ve Türkiye’de de Beşiktaş ile Medipol Başakşehir’in şampiyonluklarında önemli rol oynayan Adana Demirspor’un Milli futbolcusu Gökhan İnler, hedefi olan Demirspor’a gelmeyi kendisinin istediğini, bundan dolayı mutlu olduğunu, tarihi kulüpte de şampiyonluk yaşamayı arzu ettiğini söyledi.

Takımda arkadaşlığın üst düzeyde, futbolcuların uyum içinde olduğunu bunun başarıyı olumlu yönde yansıyacağını ifade eden İnler, şunları kaydetti: “Öncelikle tarihi Demirspor kulübüne gelmeyi kendim istedim. Yöneticiler de elbette bana talipti. Napoli’ye imza attığım gün hissettiğim duygularım canlandı. Bana herkes ağabey gözüyle iyi davranıyorlar. Takımda hocanın vereceği göreve göre her mevkide yararlı olacağıma inanıyorum. Adana’da ilke resmi maçımı Adanaspor’a karşı oynadım. Şimdi önümüzde önemli Altay maçı var. 8 günde Altay, Ümraniye ve Bandırma maçları var. Başka anlamda 3 günde bir maç yapacağız.  Demirspor’da geniş bir kadro var. Sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.” Demirspor’un marka takım olduğunu, özellikle Türkiye’nin en iyi taraftarına sahip olduğunu belirten İnler, “tüm maçlara taraftarların desteğini yüreğimizde hissederek çıkacağız” diye konuştu.  (BÖLGE ÖZEL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor