BULUT’TAN SERT TEPKİ

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Adana Hafif Raylı Sistemi 2. Etabı’nın yatırım programına alınmamasına sert tepki gösterdi. Bulut “Üvey evlat muamelesi gören Adana, Adanalılar makul bir açıklama bekliyor. Gareziniz, kininiz Adana’ya mı, seçilmiş Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a mı?” dedi.

(HABER MERKEZİ)-CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, yapılmayan, tamamlanamayan kamu yatırımlarının   Adana’nın kaderi haline geldiğini kaydederek, Resmi Gazete’de yayınlanan 2022 Yılı Yatırım Programının Kabulü ve Uygulanmasına Dair Cumhurbaşkanlığı Kararı ile 2013 yılından bu yana dosyası bekleyen Adana Hafif Raylı Sisteminin 2. Etabının, yatırım programına yine alınmadığını belirtti.

BULUT’TAN SERT TEPKİ

TBMM Genel Kurulu’nda Adana Hafif Raylı Sisteminin 2. Etabının yatırım programına alınmamasına sert tepki gösteren Bulut, şunları söyledi:

Adana’nın ihtiyacı olan bu yatırımın programa alınmasını şaşırdık mı? Hayır. Adana Büyükşehir Belediyemizin hazırlama sürecini Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Hazine bürokratlarıyla birlikte yürüttüğü, şifahi onaylarının alındığı projenin onaylanmamasının nedeni tamamen siyasidir.    

GAREZİNİZ KİME?

Üvey evlat muamelesi gören Adana, Adanalılar makul bir açıklama bekliyor. Gareziniz, kininiz Adana’ya mı, seçim kazanan Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a mı? Adana’nın şehir içi trafiğini rahatlatacak, Adanalı hemşerilerimizin hayatını kolaylaştıracak bu projeye onay vermeyerek sadece Büyükşehir Belediyemiz değil, bütün Adana cezalandırılıyor.  Buradan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na çağrıda bulunuyorum.  Adanalı’nın trafik çilesine son verecek metro projesini bir an önce yatırım programına alın.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor