BUNGALOV EVLER PROJESİ BAŞKAN ÇAY’A ÖDÜL GETİRDİ

(HABER MERKEZİ)-Hayata geçirdiği birbirinden değerli projelerle sık sık gündem olan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belemedik Tabiat Parkına yaptırdığı 3 adet ahşap bungalov evlerle, Kent&Başkan dergisi tarafından Türkiye genelinde yapılan oylama sonucunda ödüle layık görüldü. 

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın demirci, marangoz, elektrikçi, kaynakçı gibi tamamen özel ustaları belediye kadrosuna dâhil etmesiyle kurduğu atölye personeli tarafından inşa edilen Belemedik Bungalov Evler, sosyal medya takipçileri başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelerek konaklayan vatandaşlar tarafından oldukça beğenildi. 

OYLAMA İLE BELİRLENDİ

Kent&Başkan Dergisi’nin Türkiye genelindeki tüm belediyelerin yapmış olduğu projeleri aday göstererek başlattığı yarışmada yapılan oylama sonucuna Belemedik Tabiat Parkında Pozantı Belediyesi atölye ekipleri tarafından 28 metrekare üzerine inşa edilen 2 katlı ahşap bungalov evler, projenin baş mimarı olan Belediye Başkanı Mustafa Çay’a ödül getirdi. 

12 Eylül Pazar günü saat 20.00’de Malatya Mövenpick Otel’de gerçekleşen törene Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile birbirinden başarılı 90 Belediye Başkanı katıldı. 

Bungalov Evler Projesiyle ödüle layık görülen Başkan Mustafa Çay’a ödülünü Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan takdim etti. 

ATÖLYE EKİBİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Kısa bir açıklama yapan Başkan Mustafa Çay, “Kent&Başkan Dergisi tarafından Türkiye genelinde yapılan oylama sonucunda aday gösterildiğimiz “Belemedik Bungalov Evler” projemiz ile ödüle layık görüldük. Bugün Kent&Başkan Dergisi tarafından Malatya’da gerçekleştirilen hizmet ödülünü Pozantı Belediyesi Bungalov Evler Projemiz ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan Beyefendinin elinden kıymetli Bakan, Milletvekili, Siyasi Parti Temsilcileri ve Değerli Belediye Başkanı Mevkidaşlarımın huzurunda almanın onurunu yaşadım. Rabbim bu yolculuğumuzu her daim ödüllere layık şekilde icra etmeyi nasip eylesin. Emek ve alınterinin ödüllendirilmiş olması motivasyonumuzu sağlayan ve yorgunluğumuzu alan bir değerdir. Bu değere layık gören herkese teşekkür ediyorum. Bu ödülü aileme, emekçi atölye ekibi kardeşlerime ve 3 dönemdir beni bu makama layık gören kıymetli Pozantı halkına armağan ediyorum.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor