Bünyamin Avcı’dan 10 Nisan mesajı!

(HABER MERKEZİ)- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümünü gururla kutladıklarını söyledi.

“KIYMETLİ VATAN EVLATLARI”

Başkan Bünyamin Avcı,  yayımladığı mesajda, “Halkımızın huzuru, güvenliği için gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir fedakârlıkla görev yapan Emniyet Teşkilatımızın değerli mensupları aziz milletimizin iftihar ettiği kıymetli vatan evlatlarıdırlar.” ifadesini kullandı.

“CESARET NİŞANESİ, ASALET NUMUNESİ”

Bünyamin Avcı şunları kaydetti :

“Türk Emniyet Teşkilatı, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ifade ettikleri gibi, suç ve suçluyla mücadelede cesaret nişanesi, vatana, millete, bayrağa sevgide cevval bir sadakat timsali, masum ve mağdurları korumada asalet numunesidir.”

“MİLLETİMİZİN GÜVENCİ VE GÖZBEBEĞİ”

Avcı şöyle devam etti :

“Vatandaşımızın canını, malını, namusunu, huzurunu kendi canından, kendi ailesinden üstün tutan bir anlayışın temsilcileri olan Türk polisinin şan ve şerefle görev yaptığı Türk Emniyet Teşkilatı, aziz milletimizin güvenci ve gözbebeğidir. Şehitleriyle ve Gazileriyle yüksek bir onurun sahibi olan bu kutsal yuva, esenliğin bekçisi, asayiş ve toplum huzurunun güvencesidir.”

“İÇTENLİKLE KUTLUYOR;  RAHMETLE ANIYORUM”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle, Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 175. yıl dönümünü içtenlikle kutluyorum. Milletimizin bekası, huzuru, güvenliği için canını verip Şehit olan kahramanları, ebedi âleme göçen kıymetli vatan evlatlarını rahmetle anıyor, Gazilerimize, Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına ve ailelerine selam ve saygılarımı sunuyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor