Burak Erdoğan, CHP Yüreğir Gençlik Kolları’na talip

ADANA (BÖLGE)– Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) genç neferi Burak Erdoğan, CHP Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na adaylığını açıkladı.

CHP iktidarı için alanlarda emek mücadelesi veren bir genç olarak, bu uğurda çalışan genç yoldaşlarına çağrı yapan Burak Erdoğan, “Unutmayın, gençlik, bugünün ortağı, yarının sahibidir. Yarınlar bizimdir” dedi.

Burak Erdoğan, adaylığına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

“Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana varlığını sürdüren partimizi yerelde ve genelde iktidara taşımak için üzerimize düşen her görevi yerine büyük bir özveri ile getirdik ve ömrümüzün sonuna kadar da bu onurlu görevi sürdürmeye devam edeceğiz. Bizler ‘’Bir çift mavi gözün ışığında’’ Cumhuriyet’e sahip çıkarak, geleceğimizi güven altına almak isteyen gençleriz. Emek vererek geldiğimiz bu yolda ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 2 büyük eserinden biri olarak bizlere emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak, partimizin öz gücü olan ‘Gençlik Kollarımızın’ Yüreğir Gençlik Kolu Başkanlığına aday olduğumu açıklamaktan şeref ve gurur duyuyorum.

Karanlıkları aydınlatmak için birlikte mücadele verdiğimiz siz değerli yoldaşlarımdan bayrağı daha ileri taşımak için desteklerinizi bekliyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor