BURHANETTİN BULUT “CHP’Lİ BELEDİYELER ÇOK BAŞARILI”

CHP’li tüm Belediye Başkanları’nın kamuoyunda çok olumlu izlenimler yarattığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, ekonominin geldiği durumın son derece kötü olduğunu, etkisini giderek daha da fakirleşen halkın gördüğünü söyledi.

ADANA (BÖLGE) CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, BÖLGE’yi ziyaretinde hayat pahalılığının giderek arttığını, bunun etkisini  daha da fakirleşen halkın gördüğünü söyleyerek “Rakkamlarla oynayarak ekonomi düzelemez” dedi..

CHP’li Belediye Başkanlarının halk tarafından büyük umut olarak görüldüğünü her CHP’nin kazandığı gezdikleri illerde halkı dinlediklerini ve CHP’li belediyelerden memnuniyetlerini dile getirdiğini belirten Burhanettin Bulut, “Kısa sürede Belediye başkanlarımız daha büyük başarı gösterip, halkın güvenini yapılan çalışmalarla daha çok kazanacaktır.. Hangi CHP’nin kazandığı kente gitmişsek orada yaşayan halk, çalışmalardan memnun olduklarını söylüyorlar.. İleriki günlerde belediyelerimizin projelerini hayata geçirmeleriyle bu memnuniyetin daha da yükseleceğine inanıyorum” dedi.

Burhanettin Bulut, yandaş televizyonlarda yandaş konuşmacıların  ekonominin iyi olduğunu söyleyerek gerçekleri örttüğünü de belirterek “Hiç öyle değil.. Halk burnundan soluyor.. Evine ekmek götürecek parası olmayan milyonlarca insan var.. Yalanlarına halk artık inanmıyor, söylenenle mutfaklar aynı değil..İntihar olayları bunun bir göstergesidir” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor