ÇATALANSPOR KUPAYI İSTİYOR

Türkiye’nin en büyük köyler arası futbol turnuvası olma özelliğini taşıyan Karaisalı Kızıldağ’da müsabakalara start verilirken 2021’in finalisti Çatalanspor, bu sezonun ilk karşılaşmasını ofansif oyuncuların skora katkılarıyla 5-0 gibi farklı skorla geçti.

MURTÇUKURUSPOR RAHAT GEÇİLDİ

Özdemir İnşaat Çatalanspor’dan muhteşem bir başlangıç.. Bu sezonun ilk maçında Murtçukuruspor’u 5-0 gibi net bir skorla geçen Serdar Kara’nın öğrencileri diğer maçlar öncesi moral depoladı. Maçın ilk dakikasından maçın bitiş düdüğüne kadar rakibine hem oyun hem de skorsal olarak büyük üstünlük kuran sarı yeşilliler seyircilerine de etkili bir mücadele izlettirdi.

5 GOLDE OFANSİF OYUNCULARDAN GELDİ

Çatalanspor’un attığı 5 golde ileri uçta forma giyen oyuncularından gelmesi de dikkat çekti. Kerem Dönmez’in 2 golle yıldızlaştığı maçta Oktay, Metehan ve Melih Kaan’ın da fileleri havalandırmasıyla bu sezon Çatalanspor’un özellikle skorsal olarak daha zengin bir yapıya büründüğünü de göstermiş oldu. Kerem’in sol önde oynatılması ve yeni transfer Metehan’ın adam eksitme özelliği öne çıktı.

ŞAHİNOĞLU: DAHA İYİ OLACAĞIZ

Her geçen maçta çok daha iyi olacaklarını belirten Özdemir İnşaat Çatalanspor Başkanı Coşkun Şahinoğlu, “İlk maçlar her zaman zor olur ancak biz 3 puanı attığımız 5 golle almasını bildik. Her maç daha çok üzerine katan bir Çatalanspor izlettirmenin peşindeyiz. İlerleyen maçlarda performansını arttıran ve oyunu daha da domine eden bir takım yaracağız” ifadesini kullandı.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor