Ceyhan Devlet Hastanesi’nin yeni binası açılışa hazırlanıyor

(HABER MERKEZİ)-Ceyhan Devlet Hastanesinin 250 yataklı yeni hizmet binasının yapımı tamamlanma aşamasına geldi.

10 bloktan oluşan ve toplam 43.728 m2 kapalı alana sahip olan 419 araçlık açık otopark ile 21 araçlık engelli aracı otoparkının bulunduğu yeni hizmet binasında bahçe ve çevre düzenleme çalışmaları sürdürülüyor.

Öncelikle idari birimlerin taşınacağı hastanenin açılışının Sağlık Bakanlığı ile Adana Valiliğinin kararı doğrultusunda Temmuz ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Adana Valisi Mahmut Demirtaş, “Adanalı vatandaşlarımız, her şeyin en iyisine layıktır. Çalışmalarımızı her zaman bu düşünceyle gerçekleştiriyoruz. Tüm vatandaşlarımıza tam teşekküllü ve modern kamu hastanelerinde sağlık hizmeti sunulmasını hedefliyoruz. Ceyhan ilçemizde yeni yapılan 250 yataklı hastanemiz tamamlanma aşamasına geldi. Hastanemizin yeni hizmet binasının bir an evvel tamamlanması için gereken tüm çalışmaları büyük bir titizlikle yürütüyoruz. Ceyhanlı hemşehrilerimizi bir an evvel modern sağlık hizmetleri ve teknolojiyle donatılmış yeni bir hastaneye kavuşturmak için gereken son çalışmaları gerçekleştiriyoruz” diyerek herkese teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor