ÇGC Atatürk Anıtına çelenk

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eserlerinden biri olduğunu belirterek, “Bu değerli eseri korumak için 97 yıl önceki kadar inançlı ve kararlıyız” dedi.
Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak, saygı duruşunda bulunan Başkan Esendemir yaptığı konuşmada; vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğü yolunda verdiği Kurtuluş Savaşı ile yedi düvele rest çeken Atatürk’ün yolunda yürümeye devam edeceklerini söyledi.
Cumhuriyet Bayramı’nın 97 yılını büyük coşku ve sevinçle kutladıklarını dile getiren Esendemir, “Gidip Toros Dağları’na bakınız, eğer orada tek bir Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki, bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez.” diyen büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün o gün yaktığı meşalenin bugün tüm dünyayı aydınlattığını biliyoruz. 29 Ekim coşkusunun artarak devam etmesini ve 100. Yıl coşkusunu da yine aynı birlik ve beraberlik coşkusuyla kutlamayı diliyoruz.” şeklinde konuştu
Esendemir şöyle devam etti: “Bu inançla, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle, değerli gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; yönetim kurulu üyelerimiz adına milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor