CHP Çukurova’da Av.Atay güven tazeledi

HABER: Eylem USNEKER

ADANA (BÖLGE)– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Kongresi dün gerçekleştirildi. Yerel seçimlere 10 gün kala CHP Merkez Yönetim Kurulu tarafından ilçe başkanlığı görevine atanan Av.Remzi Atay, bu kez delegelerin oylarıyla ilçe başkanlığı görevine seçilerek güven tazeledi.

YOĞUN KATILIM

Pembe Köşk Düğün Salonunda dün gerçekleştirilen ilçe kongresine İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, il yöneticileri, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

AV.ATAY GÜVEN TAZELEDİ

Divan Başkanlığını Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Prof.Dr. Aytuğ Atıcı’nın yaptığı kongrede, çalışma ve mali rapor ibra edildikten sonra Av.Atay’ın yönetim kurulu listesi oylandı. Oy kullanan delegelerin tamamın oyuyla Av. Remzi Ümit Atay, güven tazeleyerek ilçe başkanlığı görevine seçildi.

YÖNETİM KURULU

Av.Atay’ın yeni yönetim kurulu, “M.Alper Işık, Asaf Yıkılmaz, Başer Türkmen, Ece Janset Telli, Feridon Özkan, Gamze Kesen, Gülhis Yel, Hayrettin Kaf, Hüseyin Bilir, İbrahim Yoca, İsmail Eker, Kürşat Vural, Mithat Arslan, Nurten Acımış, Rengin Metin, Senem Günbay”dan oluştu.

HEP BİRLİKTE MÜCADELE EDİP KAZANACAĞIZ

İlçe Başkanı Av.Atay, seçim sonucunun ilan edilmesinin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında, “Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve değerlerine bağlı, vicdanı ve fikri hür gelecek nesiller yetiştirmek amacıyla almak zorunda olduğumuz genel iktidar mücadelesine hep birlikte katkı koyacağız ve hep birlikte kazanacağız. Genel iktidar yolunda daha güçlü bir örgüt yapısı oluşturup, mutlaka kazanacağız. Örgütümüze ve kendimize güveniyoruz, inanıyoruz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor