CHP ÇUKUROVA’DAN HUMMALI ÇALIŞMA

HABER: AYŞE TOPAK

ADANA (BÖLGE)-Çukurova’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki hafta sonu Adana’ya yapacağı ziyaret ve gerçekleştirilecek olan toplu açılış töreni öncesinde, CHP Çukurova İlçe Başkanlığı esnafla bir araya gelerek, törene davet etti. Esnafa maske ve hijyen kiti dağıtımı yapıldı.     

GENEL MERKEZE RAPOR EDİLECEK

 Adana’nın Çukurova ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılımıyla gerçekleşecek toplu açılış ve temel atma töreni için hazırlıklar sürüyor. Bu kapsamda CHP Çukurova İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay, Kadın Kolları Başkanı Fatma Bayındır, Gençlik Kolları Başkanı Anıl Can Hacıboncuk ve örgüt yöneticilerinin yer aldığı heyet ilçe genelinde esnafla bir araya gelerek toplu açılış törenine davet etti. Ziyaretler kapsamında esnafla gerçekleştirilen sohbetlerde sorunlara ve isteklere dair notlar alınarak, çözümü noktasında adım atılacağı dile getirildi. Esnafın yaşadığı sıkıntılarla ilgili Cumhuriyet Halk Partisinin 17 maddelik çözüm önerileri paylaşıldı. Alınan notlar düzenli bir rapor halinde genel merkeze iletilecek.

YENİ VE LİYAKATLİ KADROLARA İHTİYAÇ VAR

Saha çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulunan CHP Çukurova İlçe Başkanı Avukat Remzi Ümit Atay vatandaşla buluşmak, vatandaşın derdini dinleyip çözüm önerilerini anlatmak için seçim dönemlerini beklemediklerini, sokakta ve siyasetin içinde olduklarını belirtti.

Atay yaptığı değerlendirme de şunları söyledi; “Yalanı doğruymuş gibi anlatarak, dini ve milli hassasiyetleri kaşıyarak, tarihten husumet çıkararak, toplumları kutuplaştırarak, bölerek, insanları birbirine düşman ederek oy devşirmeye ve iktidarı elinde tutmaya çalışan bu siyasetin, milletin derdine derman olmadığını artık vatandaşımız biliyor. Paramız pul oldu. İnsanımız hızla yoksullaşıyor. Yüzbinlerce insanımız işsizlikle mücadele ediyor. Sadece dolarla bütçeden garanti ödeme alan müteahhitlerin yüzü gülüyor, vatandaşa ise sabretmek ve askıda ekmek düşüyor. Devlet krizi ve ekonomik bunalımın yanı sıra, Covid-19 salgını da milletimizin yaşadığı buhranı derinleştirdi. Vatandaşlarımıza ve işletmelerimizin çalışma saatlerine yasaklar yeniden geldi. Devlet kararıyla kapatılan bu işletmelerin ciro kayıplarının nasıl telafi edileceğine dair tek bir açıklama yok. Saray, milleti görmüyor sesini duymuyor. Yük yine esnafın sırtında kaldı. İçinde bulunduğumuz buhrandan çıkabilmek için ülkede ve ekonomide yitirilen güveni yeniden sağlamak gerekiyor. Bunun için de yeni ve liyakatli kadrolara ihtiyaç var. Bunları vatandaşımıza anlatmak için Çukurova İlçe Örgütü olarak sahadayız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor