CHP NEREYE GİDİYOR?

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, vatandaşın borç batağına saplandığını belirterek, “Geliri giderini karşılamayan vatandaş bankaların kapısını aşındırıyor. Vatandaşın bireysel kredi ve kredi kartları nedeniyle bankalara olan borcu 2 trilyon 855 milyar liraya çıktı. Bankalara bireysel kredi borcu bulunanların sayısı 39 milyon 898 bine, kredi kartı borçlusu sayısı ise 36 milyon 674 bin kişiye yükseldi. Cumhuriyetin 2. Yüzyılı, Türkiye yüzyılı değil de borç yüzyılı oldu” demiş..  Çok doğru söylemiş, aynen katılıyoruz..

İyi güzel de biraz da içe dönün sayın Bulut.. Bakın Adana’da CHP yoldaşın Zeydan Karalar sayesinde küme düşme tehlikesi yaşıyor..

Diyorsunuz ki; “Yüksek kredi faizlerine rağmen vatandaşlar kredi kartlarına yükleniyor ve bireysel kredilere talepler artıyor enflasyonun daha da yükselmesinden endişe duyuluyor”

Bu da doğru.. Peki sizin yaptığınız yanlışların da bir özeleştirisini yapsanıza!..

Adana’da CHP’yi fıkır fıkır kaynattınız sizin o muhteşem müdahaleleriniz ve yandaşlarınızla.. Adana’da Belediye Başkan adaylarını Genel Başkanınızla birlikte hazırladınız, Adana Belediyesinde polis operasyonu sonucu rüşvet almak suçundan tutuklanan 5 personel için “Algı operasyonu” derken, elinizdeki veriler nerede?

Belediye Başkan adaylarını belirlerken, ahbap-çavuş ilişkilerini kim yok yok sayabilir

Sayın Bulut, Adana’da CHP kazanı fokur fokur kaynıyor.. Sizin gibi Adanalı olan, sizin gibi CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı olan Koza Yardımcı , görevinden istifa etti.. Nedenini hiç merak etmediniz mi?

Koza Yardımcı dik durdu, haksızlığa karşı susmanın dilsiz şeytanlık olduğunu haykırdı ve yiğitçe bir tavır koydu..

Siz ne yaptınız sayın Burhanettin Bulut?

Algı operasyonu olarak nitelendirdiğiniz Adana Büyükşehir’in 5 memuru rüşvet suçundan tutukulanırken bitmedi, sayın Zeydan Karalar’ın özel kalem müdürü makamında öldürüldü, cinayete kurban gitti, o günkü haykırışlarınız karşısında bugünkü haksızlıklar karşısında niye susuyorsunuz sayın Burhanettin Bulut?

Kafa kafaya verdiniz Soner Çetin’i, Akif Kemal Akay’ı yediniz.. Bari isabetli aday belirlemeyi becerebilseydiniz.. Emrah Kozay’ı kendi seçim bölgesi olan Seyhan’a değil, Soner Çetin’in Belediye Başkanı olduğu Çukurova’ya  Belediye Başkan adayı yaptınız. İcra avukatı Oya Tekin’i de Seyhan’a Belediye Başkanı yaptınız..

Peki iyi mi ettiniz.. Bakın Bölge gazetesinin bugünkü manşetine;

Sizin yok saydığınız Soner Çetin, kamuoyu yoklamalarında İYİ Parti’nin Çukurova adayı olarak uzak ara Belediye Başkanı seçiliyor.. Bu tablo karşısında siyasi kariyerinizin ne olacağını siz düşünün sayın CHP Adana Milletvekili ve CHP Genel Başkanı eczacı  sayın Burhanettin Bulut!..

Soru şu CHP’nin sayın Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut;

SİZ CHP’Yİ NEREYE GÖTÜRÜYORSUNUZ?

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor