CHP’DE 9 EYLÜL HAREKETİ

CHP’nin çilekeş örgüt emekçileri,

Çağdaş ve demokratik bir Türkiye için her seçim sandığa koşan seçmenler,

Sevgili yurttaşlarımız,

Cumhuriyetin kurucusu ve demokrasinin güvencesi partimiz CHP güç bir dönemden geçiyor.

Son yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilli seçimleri acı ve kesin bir yenilgiyle sonuçlandı.

CHP’li seçmen dah ayenilginin şokunu atlatamamışken, ortaya çıkan kargaşa, karşılıklı ataşmalar, borsayı çağrıştıran ve sürekli inip çıkan imza rakamları onları ciddi biçimde yaraladı.

Parit örgütümüz, tek adam diktatörlüğüne karşı insani koşulları zorlayarak çalışan genç-yaşlı, kadın-erkek yüzbinlerce gönüllü ve CHP’ne karşılık beklemedn oy veren milyonlarca seçmen onarımı zor bir hayal kırıklığı yaşadı.

Onları bu hayal kırıklığına, yanlış uygulama ve politikalarla, umut verici ama gerçek dışı demeçlerle çöken sayım sistemiyle CHP Genle Merkezi yaşattı.

Seçimden sonra toplanmayı ve yeniden umut verecek gelişmeleri bekleyen milyonlar, tekrar olumsuz bir ortama girmek zorunda bırakıldılar.

CHP umut olmaktan uzaklaşma tehlikesiyle karşı karşıya!

Partimizi esenliğe çıkarma görevi, siyasi hafızası silinmemiş gerçek CHP’lilere, bizlere düşüyor.

CHP’nin başarısını amaçlayarak 9 EYLÜL HAREKETİ adına örgütümüze ve seçmenlerimize sorunlarımızla çözüm önerilerimizi anlatmak istiyoruz!..

Kuruluş ve kurtuluş ilkelerine geri dönemk, Kemalizmi güncelleyerek somut çözümler üretmek, “Yeni Değil Yeniden CHP” yaratmak durumundayız.

Tüm olumsuz koşullara karşın ayağa kalkmak, partimize sahip çıkmak zorundayız. CHP birkaç kez “KÜLLERİNDEN DOĞMAYI” başarmış bir parti olarak tarihe geçmiştir.

Kurucumuz, büyük önder Atatürk’ün sözleri bize rehber olmalıdır:

Umutsuz durumları yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim diyenlerin oluşturduğu 9EYLÜL HAREKETİ CHP’yi mutlaka CHP’li olanlara teslim edecektir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor