CHP’li Bulut’un Yeni Yıl Mesajı

ADANA (BÖLGE)-Ülkemizin sorunlarının daha da ağırlaştığı, ekonomik krizin gölgesinde eve ekmek götürmenin zorlaştığı, insan hakları, ifade ve medya özgürlüğünün gerilediği, partili Cumhurbaşkanlığı sistemiyle kuvvetler ayrılığı ilkesine derin darbe vurulduğu bir yılı geride bırakıyoruz. 

Ancak yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen, yeni yıla aydınlık ve mutlu yarınlara ulaşma umutlarımızı tazeleyerek, güçlenerek giriyoruz.

Biliyoruz ki her yıl yeni umutlarla gelir; umut umudu yaratanlarındır.

Bu yıl da hak, hukuk, adalet mücadelesini demokrasiye özümseyen, özgürlüklere sahip çıkan yurttaşlarımızla birlikte vereceğiz.

Ve inanıyorum ki Martın Sonu Bahar olacak.

Biz kazanacağız.

Ülkemiz kazanacak.

2019 yılı haktan, adaletten, emekten, alın terinden ve halktan yana kurulacak iktidarın müjdecisi, umudun başladığı bir yıl olacak.

Yeni yılın; yoksulluktan, çaresizlikten söz edilmediği, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu, kavgalardan, savaşlardan uzak bir yıl olmasını diliyorum.

2019’un insanlığa barış, huzur, kardeşlik refah ve mutluluk getirmesi temennim; eşitliğin, kardeşliğin ve adaletin egemen olduğu, demokratik, özgür ve bağımsız bir ülkeye olan inancımla Adanalı hemşerilerimin ve ülkemizin yeni yılını kutluyorum.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor