ÇİĞDEM AKÇA GÜVEN TAZELEDİ

(HABER MERKEZİ)-Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği 3. Olağan Genel Kurulu, dernek ofislerinde 28. Mart tarihinde gerçekleştirildi. Yeniden seçilerek güven tazeleyen Başkan Çiğdem Akça ve yeni yönetim kurulu daha çok çalışma, sahaya inme ve proje üretme sözü verdiler.

Olağan Genel Kurulda Divan Başkanı olarak Gülşen Civelek, Katip üyeler Çiler Genç Karataş ve Necati Ulaştırıcı görev aldı. Akdeniz Gençlik Derneği Adana İl Temsilcisi Sibel Mavruk Genel kurula destek verdi.

Açılış konuşması Başkan Çiğdem Akça tarafından yapıldı. Geçmiş Dönem Faaliyet Raporu, Hesap Tablosu ve gelir -gider Raporları Genel Sekreter Metin Turğut tarafından, Gençlik Çalışmaları Gençlik Proje Sorumlusu Burak Tüfekçi tarafından Genel kurula sunuldu. Denetim Raporu da dahil olmak üzere tüm çalışmalar oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temennilerde söz alan YK üyesi Sarıçam ilçe sorumlusu İsmail Akkoç, derneğe tam desteğinin devam ettiğini söyledi ve tüm arkadaşlarını kutladı. 

Yeniden seçilen Çiğdem Akça, ” Beni ve yönetim kurulumuzu görevlendiren, Genel Kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Biz hak temelli çalışan, çocuk istismarı ve aile içi şiddetle mücadele eden, mağdurdan bireysel başvuru alan ve sahada koruma- önleme çalışmaları yapan bir STK yız. Bunun içinde yükümüz ağır, sorunlara karşı birebir mücadele etmeli, lobi oluşturmalı, kamu ve yerel yönetimlerle birlikte hareket etmeliyiz. Bunun için iç huzurumuz çok önemli. Birlik ve beraberlik içinde yürüyeceğimize inandığım yeni yönetimimizin ve yeni dönemimizin hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum iyi ki varsınız ” dedi.

YENİ YÖNETİM: Çiğdem Akça, Metin Turğut, Uğur M. Kavlak, Gönül Gülşen Tolan, Nursel Soycan, Ayşegül Balıkçı, Nilgün Aşan, Hanife Özgür, İlkel Hayat Yılmaz, Rengin Yücel

YENİ DENETİM: Atiye Genç, İsmail Akkoç, Ramazan Benli, Fatma Nur Düdükçü, Mehtap Taşkın, Alper Can Akça dan oluştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor