ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Kulübü’nden Akay’a ziyaret

Masa Tenisi Büyük Erkeklerde Süper Lig ve Türkiye Kupasını kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı ziyaret etti.

ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş ve  Yönetici Kemal Sağ ile sporcu Oğuzhan Öner şampiyonluk kupalarıyla birlikte Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı makamında ziyaret ederek, başarı öyküsünü anlatıp tesis için yer tahsisi konusunda destek istediler..

ADANA’NIN GURURU OLDUNUZ

Belediye olarak sadece futbola değil tüm sporlara destek verdiklerini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Bugün çifte kupalı şampiyonları ağırlamaktan gururluyuz. Adana sporunda uzun yıllardır böylesine büyük başarı olmadı. Türkiye Kupasını kazanan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü Lig Şampiyonluğu ile birlikte sezonu 2 kupa ile kapattı. Bu yıl 2 kupayı Adana’ya getiren ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK ve bu başarıda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Böylesine büyük başarılara imza atarak Adana’nın gururu olan bu takımımızı desteklemeliyiz ” dedi.

TESİS YAPMAK İÇİN YER İSTİYORUZ

Son 15 yılda Adana’da masa tenisi branşının sporcu sayısı ve elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu belirten ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas SK Başkanı Dr. Ali Türemiş, “Birçok şehirde masa tenisine ait özel salon olmasına karşılık bu kadar başarılı Adana’da maalesef bir salonumuz yok. Kendisi de masa tenisi sporcusu olan başkanımız Akif Kemal Akay’a verdiği desteklerinden dolayı minnettarız. Masa tenisi için salon ve tesis yapmak istiyoruz. Kendi imkânlarımız ile salon ve tesisimizi yapabileceğimiz yer için yetkililerden destek bekliyoruz. Duyarlılığı için Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor