ÇUFAŞ Yönetim Kurulu toplantısı Vali Elban başkanlığında yapıldı

HABER: DURMUŞ ALACA

ADANA (BÖLGE)-Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi (ÇUFAŞ) Yönetim Kurulu toplantısı Adana Valisi Süleyman Elban’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Bölgesel Kooperatifler Zirvesi’nin song ününde Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Vali Süleyman Elban’ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Zafer Öz, oda başkanları ile diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Elban, Bölgesel Kooperatifler Zirvesi’nin ilimizde gerçekleştirilmesinin yerelde ve kırsalda kalkınmaya ciddi katkı sağladığını ifade ederek, “Şehrimizde ve bölgemizde faaliyet gösteren kooperatiflere ve kooperatifçiliğe destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda, Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi’nin idari ve mali yapısının genel durumu, bundan sonra gerçekleştirilmesi planlanan organizasyonlar ve bu organizasyonlara yönelik yapılması gereken çalışmalar da detayları ile ele alındı.

Yönetim kurulu üyelerinin görüş ve önerilerini dile getirmesiyle devam eden toplantı, karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor