Çukurova Kent Konseyi’nden ‘Kadın’ paneli

(HABER MERKEZİ) – 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da bir dizi etkinliklerle anılacak. Çukurova Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilk etkinliğinde 4 Mart 2020 Çarşamba günü saat 14.00’da Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde “Türkiye’de Kadın Olmak” konulu panelle kadınların yaşama dair tüm haklarını, acılarını, dramlarını, kadınlara yönelik haksızlıkları ve hukuksuzlukları gözler önüne serecek.

Sema Turan Yapıcı’nın moderatörlüğünde gerçekleşecek panele CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin ve Kadın Hakları Aktivisti Av. Hülya Gülbahar, konuşmacı olarak katılacak.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınları saygıyla anacak Çukurova Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin düzenlediği panelin ardından saat 15.30’da Orhan Kemal Kültür Merkezi önünde “Çukurova Belediyesi Eşitlik Merdiveni” açılışı gerçekleşecek. Açılıştan sonra Davul Ritim Grubu ve Halk Oyunları gösterisi sunulacak.

Çukurova Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin etkinlikleri 8 Mart Pazar günü de Adana Ressamlar Derneği öncülüğünde “Dünya Emekçi Kadınlar Günü Sergisi” açılışı ile devam edecek. Saat 18.30’da Orhan Kemal Kültür Merkezi Fuaye Alanı’ndaki sergiden sonra saat 19.00’da aynı yerde Adana Korolar Federasyonu Kadın Korosu’nun ‘Dünya Emekçi Kadınlar Günü Konseri’ ile devam edecek.

Çukurova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aysel Ateş, etkinliklere başta kadınlar olmak üzere tüm kadınları beklediklerini vurguladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor