Çukurova sağlık günleri başladı

Çukurova Belediyesi’nin Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi ile imzaladığı protokol kapsamında gerçekleştirdiği Çukurova Sağlık Günleri, İller Bankası Emekli Dinlenme Evi’ndeki seminerle başladı. Alanında uzman hekimlerin katıldığı seminerler dizininin ilkine katılan Başkan Soner Çetin, “Her konuda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

ADANA (BÖLGE)-Çukurova Sağlık Günleri, İller Bankası Emekli Dinlenme Evi’nde gerçekleştirilen seminerle başladı.

Çukurova Belediyesi’ne bağlı emekli dinlenme evleri ile kadın sohbet ve dayanışma evlerinde gerçekleştirilecek seminerler dizisin ilkine katılan Başkan Soner Çetin, “Her işin başı sağlık. Belediye olarak her konuda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

Daha önce de başta meme kanseri taraması gibi çeşitli alanlarda sağlık taramaları gerçekleştirdiklerini, seminerler düzenlenmesine öncülük ettiklerini kaydeden Başkan Soner Çetin, Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi ile yapılan protokol kapsamında söz konusu çalışmanın yapıldığını ifade ederek, Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Hasan Boğa ve tüm çalışanlarına teşekkür etti.

İller Bankası Emekli Dinlenme Evi’ndeki seminerde Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Kardiyolog Uzman Dr. Hasan Boğa, Kalp ve Damar Cerrahı Doç. Dr. Orhan Saim Demirtürk, Psikolog  Polen Güneş Şanlı ve Diyetisyenler Gülşah Şentürk ile Sıla Artukal vatandaşlara konularıyla ilgili bilgi vererek onların sorunlarını cevapladılar.

Çukurova Sağlık Günleri değişik tarihlerle diğer emekli dinlenme evlerinde ile kadın sohbet ve dayanışma evlerinde devam edecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor