“Çukurova’da cesurlar hareketini şaha kaldıracağız”

ADANA (BÖLGE)-1972 Adana Karataş doğumlu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Mezunu. Tarım ve Ticaretle uğraşıyor. Ticaret ve çiftçilikle iş  hayatını sürdürüyor. Evli bir kız çocuğu babası.  Çukurova ilçesinde ikamet ediyor. Karataş İlçe Kurucu Başkan Yardımcılığı , Milletvekili Aday Adaylığı görevinde bulundu. Sevilen ve sayılan Yüksel Bozok, bir sür sonra  yapılması planlanan  İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanlığı kongresinde İlçe Başkanlığı görevine talip oldu.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ ;  KONUŞMASI ALKIŞLARLA SIK SIK KESİLDİ

Çukurova İlçe Başkanlığı İlçe binasında  İlçe Başkanlığı  adaylık açıklamasında bulunan Yüksel Bozok’a çok sayıda  partilinin yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi. Eşi Sule  Bozok  , iş kadını Fehime Yerlikaya başta olmak üzere çok sayıda partilinin  bir an olsun yalnız bırakmadığı Yüksel Bozok,’un  konuşmasının  sık sık  alkışlarla kesildiği görüldü.

“TEK AMACIM PARTİME DAHA FAYDALI OLABİLMEKTİR”

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkan Adayı Yüksel Bozok, Çukurova İlçesinde İyi Partiyi daha iyi yerlere taşıyarak hiçbir partiliyi ötekileştirmeden  tarafsız ve kucaklayıcı olacaklarını söyledi. Yüksel Bozok,“ İYİ Partinin  Adana’da kuruluşundan  bu yana içindeyim. Karataş İlçe Kurucu Başkan yardımcısı ve akabinde Milletvekili Aday Adayı oldum.  Bu kutlu yolda  partime  nasıl  daha çok hizmet verebilirim düşüncesi ve arkadaşlarımın önerisi ile aday olmaya karar verdim. İYİ Parti bünyesinde  bulunan  delege ve  üyelerimiz benim için değerlidir.  Bizim hareketimiz  Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi cesurlar hareketidir.  Bu kutlu yolda  bana desteklerini esirgemeyen herkese çok  teşekkür ederim.” Dedi.

“HER FİKRİN  HER DÜŞÜNCENİN HAKİM OLDUĞU ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞINI  HAYATA GEÇİRECEĞİZ.”

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanlığı görevine seçilmesi  halinde yapmayı planladıkları bazı  çalışmalara ilişkin bilgiler veren Yüksel Bozok, “ Öncelikli  hedefimiz Gençlik kollarını aktifleştirip   mahalle ve üniversitelerde  temsilcilikler oluşturmaktır. Mahalle ve üniversite  temsilcisi arkadaşlarımız ile  haftalık istişare toplantıları  yapmaktır. Delege ve  üye  arkadaşlarla   her ay kaynaşma  ve fikir alış verişlerinde bulunmaktır. Üye  kayıtlarının ivedi bir şekilde   çalışmalarına  başlayarak ; yönetim kurulundan oluşan  bir ekiple  mahalle temsilcilerinin  öncülüğünde   her mahallede toplantılar düzenlemektir.   Düşünce , fikir  gözetmeksizin  demokratik , şeffaf bir yönetim anlayışı ile yönetme sözü veriyorum.” Diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor