ÇUKUROVA’NIN SULTANLARI TÜRK HAVA YOLLARI’NA 3-2 YENİLDİ

Vodafone Sultanlar Ligi4nde mücadele edene Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, ligin güçlü takımlarından Türk Hava Yolları karşısında ilk iki seti kazanmasına rağmen müsabakayı 3-2 kaybetti.

ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Çukurova’nın Sultanları ilk seti çok iyi bir oyunla 25-20, ikinci sette de başa baş geçen mücadelede son bölümlerde daha iyi olan taraf Çukurova’nın Sultanları olunca bu seti de 25-23 önde kapatarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sette toparlanan konuk takım Türk Hava Yolları 3’üncü seti büyük bir üstünlük sağlayarak 16-25, dördüncü sette ise başa baş geçen mücadelede daha başarılı olan taraf Türk Hava Yolları bu seti de 20-25 kazanarak durumu 2-2’ye getirdi.

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü final setinde rakibinin üstün oyununu kıramayınca bu seti 11-15, karşılaşmayı da 3-2 kaybetti. Müsabakanın süresi 27, 30, 29, 29 ve 21 toplam 136 dakika oldu. Çukurova’nın Sultanları geçen hafta deplasmanda Beşiktaş’ı set vermeden 3-0 yenerken bu haftaki maç için iyi bir görüntü çizmişti. Türk Hava Yolları karşısında da ilk iki sette çok iyi oynayan Çukurova’nın Sultanları, daha sonraki setlerde düşüş yaşayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, önümüzdeki hafta 9 Aralık Cumartesi günü saat 15.00’de İstanbul’da Galatasaray’a konuk olacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor