Çulhaoğlu: İcra dairelerinde yirmiüç milyon dosya var

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu, “Milli gelirimiz gerilemiş, ülke ekonomimiz dünya sıralamasında 4 basamak birden düşmüşken halen uçuyoruz diyen bir iktidar var. İcra dairelerinde yirmi üç milyon dosya bulunuyor” dedi.

Çulhaoğlu yaptığı basın açıklamasında; “Bundan tam üç yıl önce kurulan İYİ Parti, yapılamaz denileni yapmış ve her türlü engelleri bir bir aşarak milletimizin sesi olmuştur.

18 yıldır iktidarda olan, bugün ülkeyi yönetemez duruma düşen, Ak Parti iktidarının ne kadar açığı, ne kadar beceriksizliği varsa bunları Türkiye Büyük Millet Meclisinde dillendirip kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımıza anlatan, vatandaşlarının dertleri ile hemhal olan,Ülke gerçeklerini bilen, yönetme becerisine sahip, kadrolarımız ile İyi Parti vatandaşlarımızın yanında yer alacak, milletinin dertlerine çare olacak düzenlemelerin yapılması için var gücü ile çalışacaktır.

Dünya ekonomileri arasında ilk 10 hedefi koyan Ak Parti 957,5 Milyar dolar ile dünyanın en büyük 16’ncı büyük ekonomisi olan ülkemizi, 2021 yılı itibarı ile acemi ve beceriksiz yönetimi sayesinde 649,4 Milyar dolar ile 20’nciliğe geriletecektir. Kişi başı gayri safi milli hasılamız da, yani kişi başına düşen gelirde de 12.489 Dolardan, 7.715 Dolara gerilemiştir. 83 Milyonluk ülkemizde icra dairelerinde işlemde olan 23 Milyon dosya bulunmaktadır. Bunların yanında vatandaşlarını borçlandırmak sureti ile çarkı döndüren, faiz sarmalına sokan beceriksiz bir iktidar var ne yazık ki.

Meydanlarda ve televizyonlarda her şeyi güllük gülistanlık gösterenler, vatandaşlarımızdan alınan vergileri çar çur etmese,yandaşlar lehine kullanmasa, milletimizin parasını faiz lobilerinin emrine sunmasa, üretimden koparmasa, yandaş büyük işadamlarının ve şirketlerin milyarlarca vergi borçlarınısıfırlamasa, bu halktan toplanan ve halkı için harcanması gereken vergileriyatırım ve istihdama yönlendirse, halkımızın geçim sıkıntısı ve refahı için kullanılsaydı, ülkemiz dünya ekonomileri arasında hem gerilemeyecek, hem de işçimiz, memurumuz, çiftçimiz, esnafımız, sanayicimiz daha rahat yaşam alanları bulabilecekti.

Milletimiz evine götürecek bir lokmanın peşinde koşarken, pandemi sürecine rağmen parti kongreleri ve mitingler yapıp alanlardageçinemiyoruz diyen milletimize “AL KEYF ÇAYI İÇ” diye dalga geçercesine çay dağıtılan günleri yaşıyoruz ne yazıkki.

Taraf olmayan bertaraf olur diyen Ak Parti zihniyetine karşı milletimizin yanında saf tuttuk ve tarafı olduk. Korkmadan, bıkmadan usanmadan milletimizin yanında durmaya devam edeceğiz. Gerçekleri söylemekten asla geri durmayacağız. Tek elden liyakatsızyakınlar ile yönetme sisteminin son bulduğu, güçlü parlamentoda toplumun her kesiminin adil temsil edildiği, demokrasi ve hukukun yeniden üstün kılınacağı, iyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sisteminyeniden tesis edileceği, milletimizin dertlerine çözüm olmak için çıktığımız Hak ve Hakikat yolundan bizi kimse döndüremeyecektir” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor