“CYRANO DE BERGERAC” İLK KEZ KÜÇÜKÇİFTLİK BAHÇE TİYATROSU’NDA SERGİLENECEK

HABER: CANSU ERAY

ADANA (BÖLGE)-Pandemi sürecinde İstanbulluları açık havada tiyatronun iyileştirici gücüyle buluşturan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda şimdi de prömiyer heyecanı yaşanıyor.  Kumbaracı50’nin yeni müzikli oyunu “Cyrano de Bergerac”, ilk kez KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahneye girecek. Yıldızların altında yapılacak olan tiyatro, 28-29 Temmuz akşamları iki gün üst üste tiyatro severlerle buluşacak. “Cyrano de Bergerac”, izleyicileri hem hüzünlü hem kahkahalı bir oyuna davet ediyor.  KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda, URU organizasyonu ve Mey|Diageo kurumsal desteğiyle gerçekleşen oyunun biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’e kadar online olarak Biletix’ten temin edilebilecek. Seyirciler, kapı açılış saati olan 18.30’dan itibaren bahçe ve fuaye alanında, açık havada zaman geçirme imkânı da bulmuş olacak.

CYRANO DE BERGERAC SAHNELERE DÖNÜYOR

Kumbaracı50’nin sahneye koyduğu yeni oyunu “Cyrano de Bergerac”, 28 Temmuz 2021 Çarşamba ve 29 Temmuz 2021 Perşembe akşamları KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda ilk kez seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Edmond Rostand’un yazdığı, Sabri Esat Siyavuşgil’in dilimize çevirdiği, yönetmenliğini Yiğit Sertdemir’in üstlendiği oyunda Ayşegül Uraz, Burçak Çöllü, Candan Seda Balaban, İsmail Sağır, Meriç Rakalar, Murat Kapu, Sinem Öcalır ve Yiğit Sertdemir oynuyor. Tiyatro tarihinin unutulmaz karakterlerinden Cyrano de Bergerac, yeni müzikli oyunuyla uzun bir aradan sonra sahnelere dönüyor. Çöken imparatorluklar ve kapitalizmin ilk ayak seslerinin duyulduğu zamanlarda yazılan Cyrano de Bergerac, erdeme, iyiliğe, aşka, dostluğa dair ne varsa hatırlatıyor.

AÇIK HAVADA, GÜVENLE SOSYALLEŞME İMKÂNI SUNULUYOR

Geçtiğimiz yaz misafirlerin içleri rahat bir şekilde açık havada vakit geçirmelerini sağlayan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda COVID-19 nedeniyle alınan hijyen tedbirleri bu yıl da en üst düzeyde. Yalnızca online bilet satışının yanı sıra, kapıda bilet satışının yapılmadığı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü de sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Ortak kullanım alanlarında birçok noktaya dezenfektan üniteleri kurulan etkinlik alanında maske takma zorunluluğu bulunuyor. Ayrıca maskesi olmayan seyircilere de maske temin ediliyor. KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu 2021 Programı da şu şekilde:

28-29 Temmuz: Cyrano de Bergerac –Kumbaracı50 (Prömiyer), 4 Ağustos: Üçü Bir Arada – Davran Tiyatrosu, 5 Ağustos: Plastik Aşklar – Anatolia Entertainment Görsel Sanatlar, 11-12 Ağustos : Cimri – Semaver Kumpanya, 25-26 Ağustos: Bir Baba Hamlet – Baba Sahne, 1 Eylül: Westend / Batının Sonu – Dasdas, 2 Eylül: Sevgili Arsız Ölüm Dirmit – Tiyatro HemHal, 8 Eylül: Yeni Bir Şarkı – Moda Sahnesi, 9 Eylül: Çamlıca’nın Üç Gülü – Kedi Sahne Sanatları, 22 Eylül: Ben Anadolu – Mam’art

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor