DAVİD AKİNTOLA’DA MUTLU SON

Adana Demirspor, transferde hız kesmiyor. Mavi-Lacivertliler, David Akintola’yı kadrosuna kattığını açıkladı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, David Akintola transferini sosyal medya hesabından duyurdu. Murat Sancak yaptığı açıklamada, “Çok değerli Adana Demirspor taraftarları değerli oyuncu Akintola ile 3 yıllık anlaşmaya varılmıştır. Hayırlu uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

David Akintola geçtiğimiz sezon Hatayspor’da kiralık olarak forma giydi. 25 yaşındaik kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon 37 maçta süre alırken, 7 gol ve 7 asist üretti. Süper Lig’e 26 yıl aradan sonra yükselen Adana Demirspor, tranfser döneminde Mario Balotelli, Younes Belhanda, Metehan Mimaroğlu, Ferhat Kaplan, Tayfun Aydoğan, Lucas Castro, Benjamin Stambouli, Jonas Svensson ve Britt Assombalonga’yı kadrosuna kattı.

Öte yandan Adana Demirspor’da kanat transferi için ise sürpriz bir isim bitme noktasına geldi: Emre Mor. Celta Vigo’da forma giyen genç oyuncu bir sezonluğuna kiralık olarak Mavi-Lacivertliler’de görev yapacak. Celta Vigo ile anlaşma tamam. Uzun bir süredir kaleci arayışlarını da sürdüern Adana Demirspor’da hedefteki isimler arasında karar verildi. Mavi-Lacivertliler, Manchester City’li file bekçisi Arijanet Muriç’le her konudael sıkıştı. Bu iki futbolcunun birkaç gün içerisinde imza atacağı ifade edildi.  Bu arada Adana Demirspor, Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş ile 6 Ağustos Cuma günü hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Her iki kulüpten de yapılan açıklamada, “Şampiyonlar buluşuyor” ifadelerine yer verildi. Yeni Adana Stadyumu’ndaki maç saat 21.00’de başlayacak. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor