Demirci: Sosyal faaliyetlerle topluma destek oluyoruz

Adana Futbol Taraftarları Derneği Başkanı Ogün Demirci, gerçekleştirdikleri sosyal faaliyetlerle topluma destek olduklarını söyledi.

Demirci, Bölge Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, herhangi bir kulübe bağlı olmadıklarını, tüm kulüplere aynı yakınlıkta olduklarını, sporun yanı sıra toplumun ilgi duyduğu her alanda faaliyet gösterdiklerini, binlerce çocuk, genç ve kadına dokunduklarını kaydetti.

Her şeyi devletten beklememek gerektiğini ifade eden Demirci, konuşmasında şunlara yer verdi; “Derneğimiz kurulalı henüz 3 yıl oldu. Bu zaman içinde birçok önemli sosyal faaliyetlerle topluma destek oluyoruz. Başta dar gelirli aile çocuklarının sinema ve tiyatro ile tanışmalarını sağlıyoruz. Ramazanda yoksul ailelere muhtarların da bilgisinde giyim, gıda yardımı kolileri dağıtıyoruz. Cezaevi yetkilileriyle görüşerek annesiyle birlikte kalan çocuklara ayakkabı, terlik, giyim ve oyuncaklar dağıtıyoruz. Okullara basketbol, voleybol, futbol topları, eşofman, forma, şort, tozluk dağıtıyoruz. Bunların yanı sıra gençler arasında turnuvalar düzenleyerek, onları kötü alışkanlıktan uzaklaştırıyoruz. Zaman zaman Adana kulüplerinin yanı sıra diğer kulüp başkan ve yöneticilerini de ziyaret ediyoruz.”

-GÜÇLÜ YÖNETİM-

Demirci, derneklerinde güçlü isimlerin bulunduğunu, sponsor konusunda da sıkıntı yaşamadıklarını sözlerine ekledi.

Bu arada, yönetimde Şule Özülkü, avukatllar Emre Kaan Ünüvar, Neval Yurtdaş, Gülen Özkan, Sevde Yiğiter,  Dr. İsmet Öncü,  Durmuş Zümrütyaprak, Bengü Kesen, Gökhan Babayiğit, Hüseyin Atılgan.

Onursal Başkan Engin Esenkurt, Fahri Başkan Beycan Zümrütyaprak, Hami Başkan Enver Dalkıran ve Daimi Başkan Zahir Cız.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor