DEMİRSPOR BERABERLİĞE RAZI OLDU

Adana Demirspor ligin 8. haftasında sahasında kazanması gereken Yılport Samsunspor ile karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kalarak taraftarını üzdü.

İzmir’de ki depremde yaşamlarını kaybeden vatandaşlar, eski Başbakan Mesut Yılmaz ve yaşamını kaybeden Demirspor altyapı antrenörü Songül hoca için saygı duruşu gerçekleştirildi.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda kontrollü oynadı. Koca 45 dakika içinde 5. dakikada Samsunspor’dan Ferhat, 7. dakikada da Demirspor adına Kaptan Volkan Şen takımları adına mutlak gol kaçırdılar.

İkinci yarıda koşan, ayağa pas yapan ve Demirspor ceza sahası içinde gol arayan Samsuspor bunda da başarılı oldu. 50. dakikada Guıdo Koser ceza sahası dışından sert şutuyla takımını öne geçiren golü attı. 0-1

Demirspor’da 57. Erkan Zengin ile 76. dakikada Dibba gününde olan Samsunspor kalecisi Nurullah’ı geçemediler.

84. dakikada Demirspor’da oyuna alınan Lanzafame bir dakika sonra attığı güzel golle takımını beraberliğekavuşturdu.1-1

Demirspor’da serbest atış, korner, hatta taç gibi duran topların ciddiye alınmadığını gözlemledik. Bir de bu topları kimlerin kullanacağı da maç öncesi belirlenmeli.

96 dakika oyunda kalan Volkan Şen her zamanki gibi topla gereksiz oynadı. Tüm duran topları kullanmak isteyerek kaptan olduğunu hissettirdi.

Demirspor halen ideal on birini bulamadı. Geniş ve kaliteli oyunculara sahip olan Mavi-Lacivertli takım puanını 15’e çıkardı. Ancak, zirve hesapları yapan Demirspor özellikle evinde asla puan kaybetmemeli.

Gelecekte kaybedilen puanların önemi daha iyi anlaşılacak….

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor