DEMİRSPOR ve ADANA’YA YAZIK OLDU

Adana Demirspor Ankara’da Play-Off finalinde Fatıh Karagümrük’e Penaltı golleri ile 6-5yenılerek 26.yıllık özlemi başka bahara öteledı.

Karagümrük’ün Süper lige yükselmesine gölge düşürmek istemiyorum ancak,İstanbul’da süper ligin 6.takımı olacak,2 milyon nüfuslu ekonomisi ve spor geçmişiyle tarıhı Demırspor talihsizlik yaşayarak taraftarlarını kahrettı.

Final karşılaşmasını yazlık sitede hayli kalabalık sakinlerle birlikte izledik.120 dakika hop oturduk hop kalktık. Dünya Kupası ve Avrupa’da yönettiği maçlarla gururumuz olan Hakem Cüneyt Çakır, aynı hassasiyeti final maçinda göstermedi.Gerci,Cüneyt Çakır’a da pek görev düşmedi.Ancak ceza sahasında bir- iki karambol ve elle oynamayı es gecti “VAR” a gitme gereği duymadı.

Demirspor’lu futbolcular Erzurum’u deplasmanda yenmelerıne rağmen sahalarında Altay ile berabere kalarak ilk iki arasında süper lige yükselme şansını degerlendıremedi.Böylece Play-Off grubunda büyük ızdırap yaşadılar. Taraftarlarına da ızdırap yaşattılar.

Takımı ekonomik olarak sırtlayan,çok seven ve şampiyon olacağına inanan, büyük zaman ayıran Başkan Murat Sancak’ın bundan sonra nasıl bir strateji izleyeceği hayli merak konusu.Maddi ve manevi kimseden destek göremeyen Murat Sancak’ın hakkını teslim etmek gerekir.Bu baglamda: olağanüstü genel kurul kararı da alabilir. Bekleyecez ve göreceğiz.

Bu arada,siyasi kararlar alarak tepki çeken Nihat Özdemir Federasyo’nun küme düşmeyi kaldırması bır kısım külüpleri mutlu ederken eleştirilerede neden oldu.Zaten Pandemi den dolayı seyircisiz oynatılan,heyacanı biten liglerin akibeti de belli değil.

Final maçı sonrasında yerinden kalkamayan, isyan eden,hatta göz yaşlarını tutamayan taraftara tanık oldum.Gerçi, bu filmi son yıllarda sıkça görüyoruz,Özetlemek gerekırse Demirspor’a ve Adana’ya yazık oldu…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor