Demirspor’dan 6 bin aileye yardım

Sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın zorlu bir dönemden geçtiği şu günlerde Adana Demirsporlu yöneticiler, futbolcular ve çlaışanlar da ellerini taşın altına koyarak ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunuyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamada, “Çok değerli Adanalı hemşehrilerimiz, Adana Demirspor yönetim kurulu, futbolcular ve çalışanlar olarak kendi içimizde başlattığımız ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere satın alması yapılan 6.000 adet kumanya Adana Kızılay aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır” ifadelerini kullandı.

MEHMET AKYÜZ’DEN ANLAMLI HAREKET

Bu arada Adana Demirspor’un golcü oyuncusu Mehmet Akyüz, korona virüs salgınında ihtiyaç sahibi 1000 aileye erzak yardımı yapacağını açıkladı. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada korona virüsünden dolayı zor durumda olan ihtiyaç sahibi ailelere yardım edeceğini duyuran Akyüz, “Bu zorul süreçte ben de üzerime düşen görevi yerine getiriyorum ve ihtiyaç sahibi 1000 ailemize erzak yardımında bulunuyorum. Buradan tüm futbolcu arkadaşlarıma sesleniyorum, siz de var mısınız?” ifadelerini kullandı. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık yaptığı açıklamada Mehmet Akyüz’e teşekkür etti. Kınık, “Teşekkür Mehmet Akyüz, ihtiyaç sahibi 1000 aileye verdiğiniz gıda desteği için” ifadelerini kullandı. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor