Domino’s Pizza’nın açılışını Başkan Soner Çetin yaptı

(HABER MERKEZİ)-İşletmeciliğini Mert Turan’ın yaptığı Domino’s Pizza Sarıçam Şubesi muhteşem törenle Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin tarafından hizmete açıldı.

Adana Sarıçam ilçesi Yeni Stadyum karşısında hizmet verecek olan Domino’s Pizza Sarıçam Şubesinin açılış töreni pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.

Açılışa vatandaşların ve çevre esnafının yanı sıra Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Her yeni iş yeri yeni bir istihdam kapısı. Hemşehrilerimizin yeni iş yeri açılışlarını en çok da bu sebeple büyük bir keyif ve mutlulukta yapıyorum. İşletmeci genç kardeşimiz Mert Turan’ı kutluyorum. Bölgeye hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Sarıçam’daki Domino’s Pizza işletmecisi Mert Turan da açılışı yapan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve davetlilere teşekkür etti. Sarıçamlılara en iyi hizmeti verme gayreti içinde olacaklarını belirten Mert Turan, “Pandemi kurallarına uyulan, hijyenik bir ortamda üretim yapıyoruz. Hizmetimizden ve ürünlerimizden bölge halkının memnun kalacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor