“Dostluk, barış ve umuda doğru”

ADANA (BÖLGE)– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili, Dr. Müzeyyen Şevkin,2018 yılının başta ekonomi olmak üzere bir çok alanda üzücü olaylarla sona erse de 2019 yılında iş, aş, ekmek, özgür ve güzel bir gelecek için dostluk ve sevgi çerçevesinde Adanalı hemşehrileriyle ve milletiyle birlikte yürümeye devam edeceğini belirtti.
“DOSTLUĞUMUZU BOZMAYALIM”
Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının kararlı, birleştirici ve barışçıl tutumuyla bugünlere taşınan Türkiye Cumhuriyeti’nin her karış toprağının, her bireyinin büyük önem arz ettiğini kaydeden Dr. Şevkin,  “Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Cumhuriyetin kuruluş aşamasında olduğu gibi şimdilerde de ülkemiz üzerinde emel taşıyanlar olabilir. Bizler, birliğimizi, kardeşliğimizi ve dostluğumuzu bozmadan, pekiştirerek gelecek günlere umutla ve inançla bakmak zorundayız” dedi.

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”
Fikri hür, vicdanı hür yeni nesillerin yetişeceği bu topraklarda herkesin birey olma bilinci ve Türkiye’nin birleştirici gücüne olan sorumlulukla hareket edeceğine inandığını kaydeden Dr. Şevkin, şunları söyledi: “Bizlere düşen görev Adanamızın ve Türkiyemizin daha çağdaş ve daha müreffeh bir ortama kavuşması için var gücümüzle çalışmaktır. Bu nedenlerle 2019 yılının başta aileniz olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve dostluk iklimini beraberinde getirmesini dilerim.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor