DR.GÖKHAN GÜNDOĞDU MÜZESİ’NDE 700’DEN FAZLA ESER GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Türkiye’nin en saygın okulları arasında ön sıralarda yer alan Gündoğdu Okulları sahibi Dr. Gökhan Gündoğdu, Adana halkına ve Adana gençliğine böyle bir eğitim vermenin huzur ve mutluluğunu yaşadığını, atılımlarının giderek artış göstereceğini söyledi. Sanata ve sanatçıya büyük değer veren Gündoğdu Vakfı’na ait müze ve sanat galerisindeki eserler festival boyunca 08.00-16.00 saatlerinde gezilebiliyor.

 

 

(HABER MERKEZİ)- Adana’da her yıl  Nisan ayında başlayan ve milyonu aşan yerli- yabancı turisti ağırlayan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na Gündoğdu okulları damgasını vurdu. Okul sahibi Dr.Gökhan Gündoğdu karnaval festivalinde Gündoğdu Müzesi’ni Adana halkının hizmetine sunarken, aydınlık Türkiye atılımına da damgasını vurdu.

Bu yıl Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Dr.Gökhan Gündoğdu Müzesi, Cumartesi günü başlayan  etkinlikte en fazla dikkat çekenlerin başında  yer aldı. Gökhan Gündoğdu Müzesi ve 700’den fazla eserin sadece Adana için değil, Türkiye için büyük bir övgü kaynağı olduğu belirtildi.

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu  müzede Türkiye’nin ve dünyanın önemli sanatçılarının eserlerinin sergilendiğini belirterek, tüm sanatseverleri bu değerleri izlemeye  davet etti.

700’DEN FAZLA ESER VAR

Dr. Gökhan Gündoğdu Sanat Koleksiyonu Sergisi, 700’den fazla eseriyle sanat tutkunlarının gözdesi. Sergide, yerli ve yabancı çok değerli sanatçılara ait resim, heykel, seramik, fotoğraf, gravür, baskı resim ve tarihi eserler ile değerli kültür varlıkları ve sikkeler gibi çeşitli eserler yer alıyor. Üç salondan oluşan müzedeki sergide; Hüsamettin Koçan, Ekrem Kahraman, Barış Sarıbaş, Uğur Çakı, Şener Cevgen, Özgür Eryılmaz, Müslüm Teke, Musa Hatan, Tanju Demirci, Ayla Turan, Sera Uzel, Dicle Çiftçi, Clarie Arkas, Ekin Balcıoğlu, Adil Salih, Devrim Erbil, İsmail Acar, Mehmet Güleryüz, Zahit Büyükişleyen, Yusuf Taktak gibi birçok ünlü sanatçının eserleri bulunuyor.

Sergi, sanatseverlere geniş bir perspektif sunarken, sanat eserlerinin gücünü ve etkisini keşfetmeye yönlendiriyor.

Sanata ve sanatçıya büyük değer veren Gündoğdu Vakfı’na ait müze ve sanat galerisindeki eserler festival boyunca 08.00-16.00 saatlerinde gezilebiliyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor