Dr.Halil Nacar’a gençlerden destek

(HABER MERKEZİ)-Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar’a gençlerden tam destek.

AK Parti Adana İl Gençlik Kolları tarafından Yüreğir Kültür Merkezi’ndeki   ‘Gençlik Buluşmaları’ büyük coşku ile gerçekleşti.

Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar “Gençlik burada, başkanının yanında’ sloganları ile karşılandı ve gençlerle sohbet edip fotoğraf çektirdi.

HAYALLERİNİZ HAYALLERİMİZ

Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, gençlerin hayallerini yerine getirebilmek için çok çalışacaklarını söyleyerek   gösterilen ilgiye teşekkür etti. Nacar, ,“Böylesine coşku dolu bir ortamda sizlerle buluşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Sizlere hitap etmek demek, karşınızda söz söylemek demek değil. Sizlere hitap etmek; hayallerinizi, beklentilerinizi ve umutlarınızı anlayarak gönlünüzden geçen tüm bu güzellikler adına, bulunduğumuz makamlarda ter dökmek demek. Ben de bu inanç ve istekle karşınızdayım” dedi.

FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ

Dr. Halil Nacar, halkın fikirlerine önem verdiğini, seçilmesi halinde birlikte hareket edeceklerini belirterek  şöyle dedi;

“Bilmenizi isterim ki; hayalimiz sizlerden ilham alacağımız bir yönetim anlayışıdır. Fikirlerinizle çalışmalarımıza yön vermeniz en büyük yardımcımız olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; her birinize gözlerinizdeki pırıltıyla verdiğiniz güç adına teşekkür ediyor, sizleri gönülden sevgilerimle kucaklıyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor