DUYARSIZ KALMAMALIYIZ

ADANA (BÖLGE)-AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) hepimizi derinden etkileyen İdlib teki felaketten etkilenerek Ülkemiz sınırlarına sığınan insanlarımıza ulaştırılmak üzere bir TIR Soba yardımında bulunarak büyük bir duyarlılık sergiledi.

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında; “Son yıllarda Suriye de yaşanan olaylar ve Suriye rejiminin insanlarına yaptığı esaretle Ülkemize sığınan ve sınırımızda yaşam savaşı veren insanlarımıza duyarsız kalamazdık. Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş önderliğinde başlatılan bu insani yardım konvoyuna katkı koyduk. Bu anlamda AKAMDER üyelerimizin hassasiyeti ve duyarlılığıyla bu çetin kış şartlarında daha fazla mağdur olmamaları için soba ve diğer malzeme yardımında bulunduk. Üyelerimizin katkısıyla yaptığımız yardımı Kızılay aracılığıyla insanlarımıza ulaştırdık. Bu anlamda tüm AKAMDER üyelerimize ve Kızılay kurumumuza teşekkür ediyorum.” Dedi.

AKAMDER’E MÜTEŞEKKİRİZ Adana Kızılay Başkanı Ramazan Saygılı; “Bu insanlarımıza Kızılay olarak yardıma devam ediyoruz. Adana ve Ülkemiz içinörnek  bir STK olan AKAMDER yine yeniden yanımızda olarak Sınır bölgesindeki insanlarımıza yardıma koşmuşlardır. Bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı ve sürekli yanımızda olan, iş birliği ve desteklerini hep yanımızda gördüğümüz AKAMDER e teşekkür ediyorum.” Dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor