DYP Adana İl Başkanı Ömer Tan’dan ÇGC’ye ziyaret

ADANA (BÖLGE)-Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunan Doğru Yol Partisi Adana İl Başkanı Ömer Tan, ziyaret sırasında Adana’nın sorunlarını dile getirdi.

Ömer Tan ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin merkez binasına gelen eski başkan Nevzat Şaşkın, Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Aslankeser ve Seyhan İlçe İkinci Başkanı Metin Turgut, Başkan Cafer Esendemir ile yaptığı görüşmede ekonominin tozpembe gösterildiğini, halkın ise ağladığını söyledi.

Tan, ‘‘Emekliye yüzde 5 zam yapılıyor, diğer taraftan benzine gelen zamla yaşam daha da zorlaşıyor. Dış komşularımızla ilişkilerimiz iyi değil. Suriye’de iktidar karşıtı güçleri destekliyoruz, İran ve Rusya ile müttefik oluyoruz. Ancak Esat sivilleri vuruyor. Libya’da ise merkezi hükümeti destekliyoruz. Tarıma dayalı ekonomimiz var ve domateslerimiz Rusya’dan geri dönüyor. Sanayinin ise tamamı gider üzerine, makarna ve un üretiyoruz. Diğer sanayi kuruluşlarına yatırım yapmıyoruz. Sermaye yok deniliyor.’’ dedi.

Sözlerine devam eden Tan, parti olarak devletin, milletin ve halkın yanında olduklarını, yapılacak işler ve yatırımlarda halkın refahının en önemli meseleleri olduğunu ekledi. Seçim sistemini de eleştiren Tan, AK Parti’nin bunu düzeltmeye çalıştığını fakat başaramadıklarını, yüzde 10 barajın çok fazla olduğunu bu nedenle milleti temsil etmede yetersiz kaldığını ve partilerin hazineden pay alamadığını ifade etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor