E-Spor League Of Legends Turnuvası 19 Mayısta Adana’da başlıyor

Türkiye E- Spor Federasyonu (TESFED) Adana İl Temsilciliği ile Adana Gençlik ve spor İl Müdürlüğünün faaliyet programında yer alan “E-Spor League Of Legends Turnuvası” 19 Mayısta Adana’da başlıyor.

TESFED Adana İl Temsilcisi Yusuf Genç turnuva için şunları kaydetti: “Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor günlerde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında insanların evde kalmalarını adına ve sporsuz kalmamalarını desteklemek için League of Legends turnuvasıyla #EvdeKalAdana diyoruz. Geçen yıl kurulan Türkiye E-Spor Federasyonu Adana İl Temsilciliği olarak Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüzün destekleriyle bölgemizde ilk defa E-Spor Turnuvası düzenleyecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür organizasyonların devam edeceğini belirten Genç, öncelikle yapılacak organizasyonda bizlerin destekçisi olan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a şükranlarımı sunuyor, ayrıca Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a da bu sporun yaygınlaşması adına verdiği sponsor desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.” Diye konuştu. 

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak konuyla ilgili olarak şunları belirtti: Öncelikle salgından dolayı ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz evimizden dışarıya kısıtlı bir süre zarfında çıkabildiğimiz bu günlerde sporun da evlerimizde yapılması zorunlu hale geldi. Bu yıl 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı evlerimizde olmamıza rağmen yine evimizde kalarak coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Ayrıca Sporcu kardeşlerimiz evlerinde yaptıkları Karate Kata, Taekwondo Poomse, Satranç, Okçuluk ve Dart gibi spor faaliyetlerini evlerinde kaydedip çeşitli yarışmalara katılabilir, E- Spor Turnuvasında çeşitli ödülleri almaya hak kazanabilirler. Ataşbak, “ 19 Mayıs Haftası dolayısıyla yapılacak olan tüm faaliyetlerde görev alacak olan kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. “ dedi. (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor