Eczacılık Fakültesi’nden etkinlik

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Eczacılık Fakültesi Yönetimi, yeni hizmet binasında öğrencilerle buluştu. Eczacılık Fakültesi kafeteryasında Dekan Prof. Dr. Nuran Öğülener, akademisyenler, idari personel ve öğrencilerin de katıldığı “Fakültemize Hoş Geldiniz” etkinliği düzenlendi.

Geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Çukurova Üniversitesinin en yeni hizmet binalarından biri olan Eczacılık Fakültesi binası son teknoloji ve modern mimarinin izlerini taşırken, öğrenciler ve fakülte yönetimi düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Açılış konuşmasını yapan Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Öğülener; “Bu güzel binayı hep birlikte sizlerle birlikte paylaşmak, günün anısına pastamızı hep birlikte kesmek istedik. Siz değerli öğrencilerimiz olduğu sürece bu fakülte varlığını sürdürecek. Bu süreçte emeği geçen Rektörlüğümüze, Dekanlığımıza, İdari personelimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Uzun yıllar başarılı mutlu güzel anılarınızın olduğu eğitim dönemi geçirmenizi temenni ediyorum.” dedi.

Daha sonra günün anısına akademisyenler, fakülte yönetimi, idari personel ve öğrenciler hep birlikte pasta keserek anı fotoğrafı çekildi.  

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor