EDUCATION USA ADANA’DA ULUSLARARASI EĞİTİM

(HABER MERKEZİ)-Adana Gündoğdu Koleji’nde EducationUSA Adana merkezi ve ETS Global işbirliği  ile Adana, İskenderun, Antakya, Samandağ ve Diyarbakır’dan yaklaşık 20 öğretmen  “Teaching TOEFL IBT Skills” eğitimine katıldı ve sertifikalarını aldılar.

EducationUSA Adana direktörü Tuba Bada, eğitimlerin çok güzel ve verimli geçtiğini ifade ederek, Tüm katılımcılara ve ETS Global’a teşekkür ederiz. Öğretmenlerimiz eğitim sonrası sertifikalarını aldılar ve güzel dostluklar da edindiler” dedi.

ÇOK MUTLU OLDUK

Deprem bölgesinden gelen öğrenmeler EducationUSA Adana merkezi ve ETS Global’e teşekkür ederek, “Biz hayatı unutmuşken bizleri hatırlamak, eğitim ve sosyal bir konuya dahil etmek karşısında çok duygulandık. Bazılarımız konteynırdan çıkıp bu etkinliğe geldik ve çok mutlu olduk” dediler.

  1. GÜNDOĞDU: DEPREM BÖLGESİNİ UNUTMAYACAĞIZ

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, ise özellikle deprem bölgesi öğretmenleriyle eğitimde olmasının anlamına değinerek, “Vakıf olarakta deprem bölgesini unutmuyoruz ve unutmayacağız. Eğitim anlamında üzerimize düşeni yapmaya, desteğe devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor