Ekrem Kuşçu güven tazeledi

ADANA (BÖLGE)-Siyasi partilerde kongre süreci hızlandı. TBMM’de temsil edilen partiler arasında yer alan İyi Parti Adana Örgütü; İlçeler bazında yaptığı kongrelerle İl Kongresine hazırlanıyor. Son olarak İyi Parti Karataş İlçe Kongresi, parti binasında yapıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Ekrem Kuşçu güven tazeledi.

Görevde bulunduğu süre içerisinde yaptığı çalışmaları özetleyen Kuşçu, İyi Parti’nin kuruluş sürecinin ardından Karataş İlçe Kurucu Başkanı Yılmaz Öztürk’ten devraldığı bayrağı daha ileriye taşıma gayreti içerisinde olduğunu, teşkilatı ile birlikte mahalle mahalle, köy köy gezerek İyi Parti’nin programını ve Genel Başkan Meral Akşener’i anlattıklarını dile getirdi.

Kuşçu konuşmasında şu görüşleri dile getirdi:

“1 Temmuz 2018’de İyi Parti Karataş İlçe Teşkilatımızı, kurucu Başkanımız Sayın Yılmaz Öztürk önderliğinde, 65 kurucu üyeyle birlikte canla başla çalışarak, en güzel yere getirme çabası içerisinde olduk. 6 Aralık 2018’de kurucu başkanımız Öztürk’ün Belediye Meclis Adaylığı için istifa etmesinin ardından yönetim kurulumuzun oybirliğiyle aldığı karar sonrası İyi Parti Karataş İlçe Başkanı oldum.

Göreve geldiğim günden bugüne partimizin bir adım daha ileriye gitmesi için başta şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve teşkilatımla birlikte mahalle mahalle, köy köy gezerek Karataşlılara; parti programımızı ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i anlattık. İyi Parti’nin iktidar yürüyüşüne katkı koymak ve bu kutlu yürüyüşte elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık.

Aldığımız bayrağı daha yükseklere taşıyabilmek için çaba gösterdik. Bugün Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarım ve delegelerimizin isteğiyle 2.Olağan Genel Kurulumuzda yeniden görev almak için aday oldum..”

Yapılan seçimler sonucu; Ekrem Kuşçu başkanlığındaki İyi Parti Karataş İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu;

Aydeniz Kumlu, İ.Hakkı Buldur, Güler Ilıkanlı, Erdal Topak, Mustafa Kaplan, Ayşe Gül Balıkçı, Recep Öz, Cumali Biçer, Güray Menzi, Yusuf Kakilli, Nurgül Çillibal, Özkan Bulut, Şevket Karakuş, Süleyman Yüce, Nimet Gönen, Zekai Karakayalı, Arif Bozok, Güliş Zariş, Şahin Köylü, Mustafa Şimşek, Ufuk Karakaya, Danyal Övünç

İyi Parti Karataş İlçe 2.Olağan Genel Kurulu’na İyi Parti Adana Milletvekilleri İsmail Koncuk ve Metanet Çulhaoğlu ile İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat, Çukurova İlçe Başkanı M.İlker Akça, Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Köse ile Karaisalı Mehmet Koca katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor